Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD Phenom II X6 1055T vagy...

AMD Phenom II X6 1055T vagy AMD Phenom II X4 955 . szerintetek melyik jobb új nagy gépigényű játékokhoz?

Figyelt kérdés
úgy volt hogy biztosan megveszem az amd phenom x6-osat de olvastam pár oldalon kommenteket, és elbizonytalanodtam. mit gondoltok? egyébként az X6 1055 az 2.8 Ghz-s de ha föltudja magát húzni 3.3-ra is (igaz erről is olvastam kételkedő kommenteket ) az x4-es pedig 3.2GHz.
2011. nov. 12. 18:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
2011. nov. 13. 00:21
 22/22 anonim ***** válasza:

Hűű találtál egy kérdést ahol vagy 2 ilyen alaplappal nem volt gond... Erre aztán lehet alapozni.

Na mindegy én nem vitázom veled tovább, értelmetlen, ha neked ennyire tetszik vegyél Etront és örülj neki, de én akkor sem fogom ajánlani senkinek.

2011. nov. 13. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!