AMD Phenom II X6 1055T vagy AMD Phenom II X4 955 . szerintetek melyik jobb új nagy gépigényű játékokhoz?
Persze hogy jó az Etron, végülis csak 10-ből 9 szidja aki ilyet vett, a legkülönfélébb gondokkal...
Azért nyilvánvaló baromságokat ne írj már...
Itt? Ha nem vetted volna észre, ide nem éppen a számítógépguruk járnak kérdéseket feltenni, az átlag user meg azt sem tudja mi az az Etron...
Szakfórumokat olvass róla.
Te ne nevezz engem kontárnak, mert nagyon nem ismersz. Te hordasz össze itt annyi hülyeséget egy rakás témában hogy a hajam tépem...
Tapasztalatom nincs ezzel az igaz, de azért nincs mert én még véletlenül sem vennék olyan alaplapot vagy bármit, amit a hozzá értők 90%-a szid a szakfórumokon! És nem is fogok senkinek ilyet ajánlani, főleg ha 2ezer Forinttal többért van olyan alaplap is, amire nincs panasz. Ennyi.
Ja és olvasd el még egyszer amit írtam, ugyanis nem azt írtam hogy nem írnak ide hozzá értők.
Azt írtam hogy KÉRDÉST nem tesznek fel, ők a válaszokat adják.
És nem nagyképűségből, de ide sorolnám magamat is, mert hiába hívsz kontárnak, én tudom hogy értek hozzá, meg az a sok ember is tudja akinek segítettem már itt, és nem bánták meg hogy rám hallgattak.
Beírtam Google-be hogy etron USB3 vezérlő, első találat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..
Ha tovább keresném lenne még ezer hasonló sztori, szóval ezt a vitát én itt be is fejeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!