Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb videókártya...

Melyik a jobb videókártya játékokhoz?

Figyelt kérdés
GTS250 vagy HD5670 jobb játékokhoz?
2010. jún. 10. 13:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Eszerint a GTS gyorsabb, viszont jelentősen többet fogyaszt, mint a Radeon. HD5670 mellett szól még, hogy DirectX 11-es.

2010. jún. 10. 13:25
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem radeon van, az összes játékom kiválóan fut vele max grafikán.
2010. jún. 10. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:

1x volt nvidiás kártyám, és tönkre ment fél év alatt :( nem tudom miért...ugyanolyan körülmények között a radeon kártyám a 2. évét járja(tudom para, de pénz az nincs) :D

csak radeont vennék, mivel ők a császárok a videókártyák terén és a legtapasztaltabbak is...sztem ebben 1et érthetünk

2010. jún. 11. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsó!

"mivel ők a császárok a videókártyák terén és a legtapasztaltabbak is..."

Jolvan, látszik hogy értesz hozzá..., kb annyit hogy pénzt nem adtál ki érte mert szüleid megvették...

Aki saját maga két kezével dolgozza össze, többet olvas, tapasztal, tud, nem pedig egyből argep.hu/legolcsóbb/legjobb...

Minden játék az nvidiát támogatja nem is értem hogy miért...

A Dirt 2-t az atit, azt is csak azért mert akkor épp nvidiából nem volt jobb.

Amire az ati nem képes ellentétben az nvidiával:

-cuda támogatás

-PhysX

-3D (amit játékoknál és filmeknél egyaránt bekapcsolhatod)

Komolyabb teszteket is érdemes megnézni róla hogy terhelés alatt melyik hogyan tud számolni, mielött hülyeséget írsz...

Az atiból (volt nekem is) lehet hogy olcsóbban jobbat tudsz venni, de nem lehet összekeverni az nvidiával.

Úgyhogy ebben nagyon nem értek veled egyet!

A kérdezőhöz annyit hogy ebben az esetben jobban járna az atival!

Ezzel is erősítve hogy nem vagyok Nvidia fan...

2010. jún. 14. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!