Melyik a jobb és a gyorsabb és melyiket éri meg? Ati 6970 2GB videokártya mindegyik tuningolt változat. ASUS Radeon HD 6970 DirectCU II 890MHZ 2GB $398.45 Gigabyte Radeon HD 6970 920MHZ 2GB $359.99 MSI Radeon HD 6970 Lightning 920MHZ 2GB $432.75
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg mert mindegyik nagyon jó némelyik még eléri a Gtx 580 sebességét is és néhol le is hadja várom a válaszotokat de árban nem egyformák az is számit ,meg még ezeket lehet huzni is de melyiket jobban és melyik stabilabb szoval sok ez nem tudok dönteni segitsetek .2011. okt. 5. 16:27
2/8 anonim válasza:
Az MSI Lightningot venném, a pöpec hűtés miatt (meg ugye szét van tuningolva alapból).
3/8 anonim válasza:
Az MSI a legjobb, a hűtése is nagyon jó és csendes, csendesebb mint az ASUS.
4/8 anonim válasza:
Ár és nyers teljesítmény aránya miatt a giga kártya érné meg legjobban, viszont az msi nem alaptalanul olyan drága hanem rá is szolgál árára.
Őszintén szólva egy sima referencia kártya is bőven elég 2-3 évig is(és tovább felbontás függvényében).
Egyébként a memória sebesség mindannyinál ugyanolyan?
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de sajnos eddig az állás 2:2 msi:gigabyte az asus egy szavazatot sem kapott pedig sokan istenitik várom a további ötleteket végre megrendeltem a 3. monitorom hétfön hozzák király lesz:D
2011. okt. 6. 17:50
7/8 anonim válasza:
Én Gigabyte-t ajánlok , nekem is az van , igaz hogy nem gyári HD 6970 hanem egy feloldott HD6950 , de végülis ugyan az a kettő
8/8 anonim válasza:
Hagyjuk már a Gigát, fasorban sincs az MSI mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!