Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a proci vinné a hatalmas...

Ez a proci vinné a hatalmas játékokat?

Figyelt kérdés
AMD Athlon 64 X2 7850+ Processor Box Black Edition (2.8 GHz, 3 MB cache, 95W). Jelenlegi konfig-om: AMD Sempron 3200+ (1.8 GHz, 128 KB cache), Nvidia GeForce GT440 (PCI-EX, 128 bit, SDDR3, 1 GB), 3 GB RAM (2+1).
2011. nov. 10. 12:15
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:

Nem, a két magos azt jelenti hogy egy processzoron belül van két mag.

Az adott pálya grafikus adatait meg nem tölti be egy az egyben a VRAM-ba, az hogy mennyi VRAM-ot használ nagyban függ a felbontástól, a grafikától és az élsimítástól is. De ilyen alacsony felbontáson mint 1280x720, élsimítás nélkül, még egyáltalán nem korlátoz az 512MB.

2011. nov. 11. 18:34
 32/50 A kérdező kommentje:
Tudom, csak én azt mondom, hogy a max grafikához kell 1 GB. Na itt a videó: http://www.youtube.com/watch?v=qNrA2Uzn6oM a gond az, hogy a GameCam nevű progival vettem le (hang nélkül, így toltam hozzá egy zenét). Aztán avi-ból átkonvertálta az ahülye Movie Maker wmv-be, így romlott a minőség. Szóval az a gond, hogy a progi leszívta a procit. Beindítottam a progit, és alapból 40 százalékot vett el a prociból, és amikor beindítottam a játékot, már az indítóképernyőnél befagyott. Azt hittem annak annyi, de fél perc múlva beindult, csak rohadtul szaggatott. Szóval nem biztos, hogy elértem amit akartam, de a lényeg, hogy dolgozik. Mégvalami, próbálom megszerezni az új procit, csak még nincs rá pénzem.
2011. nov. 11. 18:59
 33/50 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a választ, a mai napig tévhitben éltem, azt hittem az X2 vagyis "két magos" procik két prociból állnak. Hülyén érzem magam, mert láttam már néhány 2 magos procival rendelkező alaplapot, csak azt hittem, a hűtés alatt vannak szorosan egymás mellett. Gondoltam akkor nekem nem lehet két magos procim, ezen látni néha milyen hülye vagyok...
2011. nov. 11. 19:13
 34/50 anonim ***** válasza:

Egyébként milyen alaplapod van? Annak a CPU support listájában benne van milyen procikat tud kezelni.

Ja és mennyiért veszed azt az Athlont?

Túl sokat ne adj érte, mert ahogy írtam is már elég régi és nem túl erős az sem.

2011. nov. 11. 20:59
 35/50 anonim ***** válasza:
Megnéztem közben a videót, hát ezzel így nem lettünk előrébb, mert itt pont azt látni hogy iszonyatosan lassú és akad.
2011. nov. 11. 21:01
 36/50 anonim ***** válasza:
Hát igazad volt maxon megy, de még hogyan.
2011. nov. 11. 21:03
 37/50 A kérdező kommentje:
Elvileg 20.000-ért. Amúgy AM2 foglalatba csak AM2 proci mehet?
2011. nov. 11. 21:47
 38/50 anonim ***** válasza:

20ért nehogy megvedd! Az iszonyú sok ezért a prociért, simán át akarnak baszni! 10ezer a maximum amit esetleg megér, még annyin is gondolkodnék kicsit...

Lehet hogy belemegy AM2+ is, ezért kérdeztem hogy milyen az alaplapod, akkor többet tudnék mondani, de csak nem írtad le...

2011. nov. 11. 23:08
 39/50 anonim ***** válasza:
Ja most kapcsolok hogy már az Athlon 7850 is AM2+os, nem sima AM2. Szóval ha a lapod csak AM2-t támogat akkor nem is lenne jó bele, szóval tényleg írd már le milyen lap is az.
2011. nov. 11. 23:18
 40/50 A kérdező kommentje:
A bolt honlapján AM2-esként írták le, annyira nem értek hozzá, nem vettem észre. Az alaplapom: ECS C51GM-M.
2011. nov. 12. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!