Ez a proci vinné a hatalmas játékokat?
Nem. A Semprontól ugyan jobb, de már ez is nagyon régi, elavult, gyenge.
Viszont a videókártyád is gyenge, az alá talán elég lesz.
De ilyen gépen ne számítsd arra hogy jól fognak menni a játékok... Inkább csak alacsony grafikán fog döcögni az újak nagy része.
Egyetértek.
Ez mai játékokhoz kevés.
A Sempronhoz képest tényleg sokat jelentene az az Athlon, de mai szinten az is gyenge.
Az ilyen Crysis 2 gond nélkül megy dumákat meg hagyjuk már... Ha a gond nélkül azt jeletni hogy alacsony grafikán 1024x768-ban akkor elhsizem, amúgy meg hülyeség.
Onnan tudom hogy nekem HD5670 512MB GDDR5 van, ami jóval erősebb mint egy DDR3-as GT440, és ezen is csak 1280x720-ban közepes grafikán megy a Crysis 2!
Azt meg megintcsak hagyjuk már hogy mit mondanak a boltban, a legtöbb eladó segg hülye, rád sóznának akármit csak fizess érte... De nem is vagyok kíváncsi olyan boltra ahol ez az alsó kategóriás a legjobb kártya...
Ne értsd félre, nem lenézem a konfigod, az enyém sem erőmű, de ha neked ezt mondták a boltban akkor simán átbasztak.
De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, itt egy grafikon hogy mit tud a GT440:
Hát elég keveset. És a tesztben egy DDR5-ös GT440 van, a tiéd DDR3-as ami még gyengébb!
Crysis 2 gond nélkül?
Ahogy előttem szóló írta minbe.
Am meg már bocs, de felsorolsz itt néhány játékot egy kivételével 2-3 éveseket és írod hogy nem is olyan rossz.
Azért ne fényezd ezt túl se mivel tudom mire képes és nem hasra ütés szerűen írogatok. Jó persze manapság sokan mondják azt is fullon BF3-zak GT210-el meg ilyenek.
Am hogy mondjak egy mai játékot ott a híres BF3 vagy a gépzabáló Witcher 2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!