Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a proci vinné a hatalmas...

Ez a proci vinné a hatalmas játékokat?

Figyelt kérdés
AMD Athlon 64 X2 7850+ Processor Box Black Edition (2.8 GHz, 3 MB cache, 95W). Jelenlegi konfig-om: AMD Sempron 3200+ (1.8 GHz, 128 KB cache), Nvidia GeForce GT440 (PCI-EX, 128 bit, SDDR3, 1 GB), 3 GB RAM (2+1).
2011. nov. 10. 12:15
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:

Nem. A Semprontól ugyan jobb, de már ez is nagyon régi, elavult, gyenge.

Viszont a videókártyád is gyenge, az alá talán elég lesz.

De ilyen gépen ne számítsd arra hogy jól fognak menni a játékok... Inkább csak alacsony grafikán fog döcögni az újak nagy része.

2011. nov. 10. 12:30
 2/50 anonim ***** válasza:

Egyetértek.

Ez mai játékokhoz kevés.

2011. nov. 10. 14:23
 3/50 anonim ***** válasza:
A Sempron után nagy előrelépés a 7850 (+ nélkül), bár ma már az sem számít erősnek...a legújabb játékokhoz és a nrmális középkategóriás videokártyákhoz már kevés a 7850 is (bár azt azért nem mondanám, hogy játékra használhatatlan). A GT440, főleg DDR3 memóriával viszont elég harmatos egy kártya...egy 16000 forintos 5670 GDDR5 is alaposan eltángálja, pedig már az sem egy combos kártya (1280x1024-ben még elemegy kategória). Ahogy fentebb írták, ez így csak kis felbontáson és szerényebb grafikai beállításokkal fog játszható teljesítményt nyújtani a komolyabb gépigényű játékoknál. Tesómnak egyébként egy AMD 7750 procija van egy régi GF 8800GTS 512MB-os karival és viszonylag jól elvan vele, bár érződik, hogy már nem egy erőmű (ez a vga viszont jóval erősebb egy GT440-nél)...
2011. nov. 10. 15:29
 4/50 A kérdező kommentje:
A jelenlegi konfigommal a Crysis 2 gond nélkül megy, szintén megy a Prototype, Aliens vs Predator 2010, Dead Space, és még sorolhatnám. Lehet hogy annyira nem is szar a gépem? De ha mégis, mennyiért vegyek újat? 4-5 milláért? Már bocs, de a videókártyán fennakadtam, merthogy az volt a legjobb a boltban. Kérdeztem, van-e erősebb, de azt mondták minek ennél erősebb, ez teljesen modern, mindent támogat grafika terén, aminek mennie kell. Tehát szar a bolt? Amúgy én nem szoktam magam felhúzni, dehát csak annyit szerettem volna megtudni, mennyivel jobb az Athlon a Sempron-nál. Ha lehet olyan válaszoljon aki nem nézi le a konfigurációmat.
2011. nov. 10. 18:22
 5/50 A kérdező kommentje:
Hart -nak felsorolnál néhány "mai" játékot? ki szeretném próbálni őket, talán mennek max grafikán.
2011. nov. 10. 18:24
 6/50 A kérdező kommentje:
Ha az egész gép annyira szar, legalább a proci legyen jó. Ajánlana valaki egy tűrhető típust AM2-es foglalatba?
2011. nov. 10. 18:26
 7/50 anonim ***** válasza:

A Sempronhoz képest tényleg sokat jelentene az az Athlon, de mai szinten az is gyenge.

Az ilyen Crysis 2 gond nélkül megy dumákat meg hagyjuk már... Ha a gond nélkül azt jeletni hogy alacsony grafikán 1024x768-ban akkor elhsizem, amúgy meg hülyeség.

Onnan tudom hogy nekem HD5670 512MB GDDR5 van, ami jóval erősebb mint egy DDR3-as GT440, és ezen is csak 1280x720-ban közepes grafikán megy a Crysis 2!

Azt meg megintcsak hagyjuk már hogy mit mondanak a boltban, a legtöbb eladó segg hülye, rád sóznának akármit csak fizess érte... De nem is vagyok kíváncsi olyan boltra ahol ez az alsó kategóriás a legjobb kártya...

Ne értsd félre, nem lenézem a konfigod, az enyém sem erőmű, de ha neked ezt mondták a boltban akkor simán átbasztak.

De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, itt egy grafikon hogy mit tud a GT440:

[link]

Hát elég keveset. És a tesztben egy DDR5-ös GT440 van, a tiéd DDR3-as ami még gyengébb!

2011. nov. 10. 18:55
 8/50 anonim ***** válasza:

Crysis 2 gond nélkül?

Ahogy előttem szóló írta minbe.

Am meg már bocs, de felsorolsz itt néhány játékot egy kivételével 2-3 éveseket és írod hogy nem is olyan rossz.

Azért ne fényezd ezt túl se mivel tudom mire képes és nem hasra ütés szerűen írogatok. Jó persze manapság sokan mondják azt is fullon BF3-zak GT210-el meg ilyenek.

Am hogy mondjak egy mai játékot ott a híres BF3 vagy a gépzabáló Witcher 2.

2011. nov. 10. 20:08
 9/50 A kérdező kommentje:
Kösz, mindkettőt kiporóbálom, amúgy amiket felsoroltam tényleg nem nagy cuccok, viszont a Crysis 2 MAXXXON megy és nem halandzsázok. Majd szólok viszi-e a BF3-at vagy a Witcher 2-őt!
2011. nov. 10. 20:30
 10/50 A kérdező kommentje:
Majd próbálok a Crysis 2-ről videót készíteni!
2011. nov. 10. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!