Ez a proci vinné a hatalmas játékokat?
21/50 A kérdező kommentje:
Hogy a francba tudtam így elkapkodni az írást, nem DX9-ebűn, hanem DX9-en.
22/50 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni, min grafikán ,vagyis teljesítményen nem tudom játszani, mert néha megakad. Bizonyára a proci a gond. Ha max grafikán megy, a videókártyát terheli (van mit), ha minimumon, akkor a procit (szegény gyengécske egy picit). Játék indításkor a feladatkezelőben alacsonyra kell húznom a prioritást, hogy normálisan mehessen.
Amit az utolsó 3 hozzászólásban összehortdál az még nagyobb hülyeség... DDR3-as GT440-nel Full grafikán élsimítással?
Hát ha neked elég a 10 fps akkor rá lehet mondani hogy megy...
Na meg hogy alacsony grafikán rosszabbul megy mint max-on? Hagyjuk már...
Az én gépem Core 2 Duo E7400 2,8GHz CPU, 2GB 1066MHz RAM, Radeon HD5670 512MB GDDR5 VGA, és ezen a gépen alacsony grafikán hasít, közepes grafikán még jól játszható de már közel sem hasít, full grafikán meg akad és lassú... és erősebb a gépem mint a tiéd, akkor miről beszélünk???
2011. nov. 11. 11:16
Ja és nem írtam hogy 1280x720-ban játszottam vele élsimítás nélkül!
2011. nov. 11. 11:19
25/50 A kérdező kommentje:
Mondom, én meg 1280x1020-en élsimítással, de majd mindjárt megmutatom, már töltöm felfelé a videót a youtube-ra, csak piszoklassú netem van. És csak szólok, bár király procid van, nem elég a videómemória, merthogy mindegy milyen gyorsan cseréli, a játéknak 1 GB kell mikor betölti az egész szintet. Haverom is azt mondta, az ő GDDR3-as vga-ja többet ér mint egy 512-es SDDR3-as, mert gyorsabban cseréli az adatokat. Sokra ment vele...
26/50 A kérdező kommentje:
Nem írtam oda, neki 128-as volt.
27/50 A kérdező kommentje:
És amúgy is már belefájdult a fejem az igazamat bizonygatni. Csak azért raktam fel a Crysis 2-őt, hogy videót csinálhassak róla, csak azért töltöm lefelé a BF3-at, hogy leteszteljem az állításotokat. Tökre nem érdekel, menyire tartjátok szarnak a gépem, csak szólok, nem mindig a számoknak kell hinni. Nem kérek több kritikát és egyéb dumát, csak választ: mennyivel jobb az általam leírt Athlon proci a Sempron-omnál.
A videó memóriával megint csak nem vagy tisztában, ugyanis ilyen alacsony felbontáshoz bőven elég az 512MB, és 512MB GDDR5 többet ér mint 1GB DDR3.
Főleg az ilyen kategóriájú kártyákra tök felesleges az 1GB, mert olyan grafikához és felbontáshoz ahová 1GB-ra van szükség, oda már maga a kártya ereje is kevés.
Ha nem hiszed el keress teszteket.
2011. nov. 11. 15:09
Írtam már, a Semprontól sokkal jobb az az Athlon, eleve azért mert 2 magos. Olyan tesztet hirtelen nem találtam amiben benne van mindkettő, de sokkal jobb.
2011. nov. 11. 15:13
30/50 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: Nagyon szépen köszi. Azt hittem a 2 magos azt jelenti, hogy 2 db processzorról beszélünk. És ismét csak mondom az adott pálya grafikus adatai foglalnak kb 1 GB-ot, ezért nem tud rendesen menni a gépeden. Kérd kölcsön az egyik haverod 1 GB-osát, és próbáld ki. Csak próbáld ki OK? A videó már úton van a youtube-ra, csak 80 százaléknál jutott eszembe, hogy nincs benne hangfájl.
Kapcsolódó kérdések: