Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy ATI Radeon HD 2400...

Vettem egy ATI Radeon HD 2400 PRO AGP 512mb-os videokarit. Nem sokkal később csíkos lett a kép,stb. Azt mondta a szakember,hogy nem bírja a gép. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Én inkább azt mondanám, hogy a videokártya hibás...
2009. máj. 7. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
Igaz lehet, hiszen nem különálló egységekből áll a számítógép, hanem összetartozó egészekből, amelyek egymás működési sebességét befolyásolják. Emiatt kell a különböző részegységeket (memória, processzor, videokártya stb.) a BIOS-ban összehangolni. Persze az alapot, az alaplapot sem feledhetjük. Egy profán hasonlattal élve: hiába teszel a Trabantodba Ferrari motort, ha minden más változatlan marad. Nem fogod tudni kihasználni a motor előnyeit.
2009. máj. 7. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaz lehet folytatásaként: ki kell próbálni egy-egy másik gépen is, ha lehet... Ha mindenhol csíkoz, akkor hardverhiba, ha nem mindenhol, akkor beállításbeli kérdés.
2009. máj. 7. 21:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Asus Radeon HD 3450 256MB DDR2, 64bit, DVI, TV-out (AGP)

Most ezt rendeltem meg,a gépben 1gb ram van(erre futja)!

Szerintetek ez megfelel?Megér 1 próbát?

2009. máj. 7. 21:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Itt vannak az adatai a leendő karinak:

AGP csatlakozás

DX10.1 és Shader Model 4.1

Unified Video Decoder

Low Profile

Grafikus processzor: ATI Radeon HD 3450

Videó memória: 256 MB DDR2

Processzor órajel: 600 MHz

Memória órajel: 800 MHz

Memória interfész: 64 bit

Csatoló felület: AGP

Maximális felbontás: 2048 x 1536

VGA kimenet: 15-pin D-sub

TV kimenet: kompozit

DVI Kimenet: DVI-I

2009. máj. 7. 21:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Más gépen jó volt amúgy a kártya,úgyhogy most megpróbálom egy másikkal(még szerencse,hogy visszavették)
2009. máj. 7. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!