Miért csikos a vodeokaryamon a kép?
Figyelt kérdés
na szoval levettem a hűtést.ujat tettem rá.de csikos a kép nagyon.a regivel is mar.viszont letöröltem a pszatat rola.lehet aza baj?2011. aug. 8. 19:29
1/3 anonim válasza:
Meg is érdemled hogy csíkos..mi a fa*zért kell hozzápiszkálni ha nem értesz hozzá?Ha valami sz*r hűtőt raktál rá és túl melegedet akkor baszhatod.
2/3 anonim válasza:
előtte nem ártott volna 1 hozzáértő embert mgkérdezni a dolgokrol..hogy mit tehetsz rá..probáldmeg a driver-t ujratelepiteni vagy szedjle újat? mien vidikarid van?
3/3 A kérdező kommentje:
jelenleg a driver levan törölve a gépröl.de attol bekellene jönnie nem kéne csikosnak lennie.most nincs rajtacsak nagyon kicsi paszta.az hataroz?g-force mx 400
2011. aug. 8. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!