Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti milyen konfigot vennétek...

Ti milyen konfigot vennétek 350. e ből?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy gyereknek karácsonyra vennék egy gépet mert nem rég volt szülinapja kapott egy full hd led monitort de így már a játékokat nem viszi teljes felbontáson az újabbakat meg még kis felbontásba se akarja és mondta hogy új videokártyát szeretne de mivel lga 775ös és DDR2-es a RAM foglalat a gépbe így gondoltam meglepem egy teljesen új modernebb géppel. Annyi kérésem lenne hogy legyen benne egy kb 60gb-os SSD és minőségi cuccok legyen ne ilyen powercolor meg gainward cuccok.
2011. nov. 2. 19:34
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi hogy ha az ipon-ban veszed ahonnan linkeltem, akkor kérhetsz összeszerelést és tesztelést is, nem is drága, azt hiszem 2000 Ft alatt van, és akkor egy összerakott letesztelt kész gépet kapsz kézhez.
2011. nov. 2. 22:52
 42/53 anonim ***** válasza:

Nem akartam lebeszélni az SSD-ről! Ne csak olvasd amit írok hanem értelmezd is! Idióta...-.-"

A 4GB RAM-nál véletlen lemaradt a "2x" (kétszer).

2011. nov. 2. 22:54
 43/53 anonim ***** válasza:

Te ne idiótázz le engem te suttyó, hol van SSD abban a gépben amit te írtál össze??!

Egy darab 1TB-os Samsung HDD-t látok...

2011. nov. 2. 22:58
 44/53 A kérdező kommentje:
ne veszekedjenek uraim : ) nem kell senkit se idiótázni nem ér az egész kérdés annyit :)
2011. nov. 2. 23:08
 45/53 anonim ***** válasza:
Jó akkor most mégegyszer leírom! ÉRTELMEZD IS AMIT ÍROK, NE CSAK OLVASD!!!!!!
2011. nov. 2. 23:14
 46/53 anonim ***** válasza:

Az van hogy én értelmeztem, te nem tudod mit beszélsz...

Leírod hogy neked nem kéne, meg szerinted elhanyagolható, aztán írsz egy olyan konfigot amiben nincs SSD.

Mi a lebeszélés, ha ez nem az?

Egyébként is, nem az a kérdés hogy neked mi kéne vagy mi nem kéne, hanem a kérdezőnek kell egy modern gép játékra, hosszú távra, aminek az enyém jobban megfelel.

De befejeztem a vitatkozást veled, semmi értelme...

2011. nov. 2. 23:38
 47/53 anonim ***** válasza:
Tényleg nem rossz, amit a 80%-os ír, de én ezeken változtatnék:-processzor:ha már van 350k-ja akkor nyugodtan mehet bele i7 2600k jól jöhet a hyper threadin ha videót szerkeszt vagy bármi olyan programhoz, ami kihasználja a HT-t.-videokártya:szerintem a hd6970el jobban járnál, mivel én elég sokszor hallottam hogy a gtx580 melegszik...Alaplapból elég lenne ez is: [link] És tápból akkor már nyugodtan mehet az fsp aurum gold 550wattos, mert több fajta kábel van rajta, de igazából tényleg mindegy, mert ha kevés lenne a csatlakozó a ctg-n akkor úgyis kap hozzá átalakítót.
2011. nov. 3. 10:21
 48/53 anonim ***** válasza:
Én is utolsóval értek egyet... Ha már megteheti akkor miért ne vegyen i7-et? Később jól jön az... Az i5 kb.:2-3 évig lesz jó proci... Az i7 simán bír 5-6 évet... Nekem még mindíg Pentium4 van és az újabb játékok is jól mennek de már nagyon régi így cserélni fogom egy i5-re...
2011. nov. 3. 11:30
 49/53 anonim ***** válasza:

Nem értelek titeket...

A kérdező világosan leírta hogy JÁTÉKRA kell neki a gép, nem videó szerkesztésre meg egyebekre, JÁTÉKRA!

Márpedig játékra egy i5 2500K + GTX580 páros jobb, mint egy i7 2600K + HD6970.

[link]

De még ha videó szerkesztésről is lenne szó, abban is simán jó az i5 is, de nem erre kell a gép!

Az meg hogy a GTX580 melegszik... a HD6970 is melegszik, és ha megnézted amit összeírtam akkor láthatod hogy abban egy MSI Twin Frozr hűtős GTX580 van, azzal semmi gond nem lesz a melegedéssel az tuti.

2011. nov. 3. 11:57
 50/53 anonim ***** válasza:
Jó, igazad van, a 2500k is bőven elég még, de én továbbra is kitartok a HD6970 mellett.:)
2011. nov. 3. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!