Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti milyen konfigot vennétek...

Ti milyen konfigot vennétek 350. e ből?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy gyereknek karácsonyra vennék egy gépet mert nem rég volt szülinapja kapott egy full hd led monitort de így már a játékokat nem viszi teljes felbontáson az újabbakat meg még kis felbontásba se akarja és mondta hogy új videokártyát szeretne de mivel lga 775ös és DDR2-es a RAM foglalat a gépbe így gondoltam meglepem egy teljesen új modernebb géppel. Annyi kérésem lenne hogy legyen benne egy kb 60gb-os SSD és minőségi cuccok legyen ne ilyen powercolor meg gainward cuccok.
2011. nov. 2. 19:34
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
Ennyiből egy atomerőművet... késöbb írok egyet... Gondolom nem kell billengyűzet/egér... Új táp az kell?
2011. nov. 2. 19:36
 2/53 anonim ***** válasza:

A Powercolorral és a Gainwarddel (főleg a Gaiwarddal) semmi gond nincs.

Egyébként a pénz feléből vennék egy 17"-os notebookot, a maradék pedig megmaradna szabad felhasználásra.

2011. nov. 2. 19:38
 3/53 A kérdező kommentje:

1. nem egér billentyűzet ilyenekkel nem kellenek, hát táp szerintem kell új mert valami LC power 400wattos van a gépbe nem tudom ez miféle

2. akkor elnézést csak nekem ezek nagyon ismeretlen márkák és én inkább az ilyen nevesebb dolgokba bízok mint pl: Asus, MSI, Sapphire, Gigabyte még talán Zotac. Nekem ezek az újak hogy Gainward, Powercolor, Point of View, EVGA, Palit ezek nem annyira szimpatikusak. De tényleg elnézést ha tévedtem : )

2011. nov. 2. 19:42
 4/53 A kérdező kommentje:

valami ilyesmit gondoltam:

[link]

de bármi változtatást meghallgatok szívesen, a plusz hűtés amit választottam az nem muszáj csak gondoltam hátha jót tesz a CPU-nak

2011. nov. 2. 19:56
 5/53 anonim ***** válasza:
2011. nov. 2. 20:12
 6/53 A kérdező kommentje:
Optikai egység nem kell az van szóval még ez is belefér a 350be. Akkor azt mondod hogy ennyiért ez a legjobb?
2011. nov. 2. 20:14
 7/53 anonim ***** válasza:
Én ezt venném! :D
2011. nov. 2. 20:15
 8/53 A kérdező kommentje:
amúgy ez a ház mit tud 46e Ft-ért?:D
2011. nov. 2. 20:17
 9/53 anonim ***** válasza:

1.) A legjobb házakat a CoolerMaster gyártja...

2.) Nagyon-nagyon jó hűtéssel és légáramlással rendelkezik!

:)

2011. nov. 2. 20:22
 10/53 anonim ***** válasza:
Az amit az iponról linkeltek, az tényleg jobb...
2011. nov. 2. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!