Windows 7 lassulás egyik napról a másikra, miért?
Figyelt kérdés
Most egy Windows 7-es géppel lenne problémám, ami egyik napról a másikra olyat csinál, hogy ha bekapcsolom egy pár perc múlva hiába indítok el valamit, firefox, sajátgép stb nem indul el...
Ha az újraindításra megyek nem indul újra, csak fekete lesz a kép.
De ha egyből bekapcs után indítok el valamit, pl játék akkor az megy.
Nem régi gép.
2011. nov. 2. 17:07
1/3 anonim válasza:
Nézdmeg a vírusirtót, azlessz a ludas.
Nekem pont ugyan ilyen volt avast-al
2/3 anonim válasza:
Ennek sokféle magyarázata lehet, p.l ha elötte Xp-d volt, és a netről töltötted le a win7-et az nem jó, mert nem biztonságos, és akkor fordulhatnak elő ilyenek, a másik ha csak úgy betetted a win7-es telepító cd-t a gépbe, úgy hogy elötte nem formásztad le a meghajtót, akkor az is lehet a hibás, szerintem, meg ha nem akkor nem tudom
3/3 anonim válasza:
Telepísd újra az Op.rendszert mert nekem is ez volt és annyi vírus volt rajta hogy csak na attól csinálta az egészet,de mióta újra van rakva azóto olyan mint a VILLÁM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!