Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SOS! A laptopom egyik pillanat...

SOS! A laptopom egyik pillanatról a másikra elkezdte nem felismerni az egeret, amit 2 éve használok hozzá! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt írja ki, hogy "USB Device Not Recognized", aztán meg hogy "Windows has stopped this device because it has reported problems. (Code 43)"

Most ezzel mit csináljak? Biztos, hogy nem valami vírus vagy kémprogram, már azt leellenőriztem 3 féle programmal. Vagy kétszer újra is indítottam, de semmi. Más USB-s dolgokat felismer rendesen, mint eddig. Ha másik USB "lyukba" dugom az egeret, akkor is ugyanez van. :-/

2011. aug. 21. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:

mert az egeredben aktiválódott a "tervezett elhasználódás", gyártástechnológiai és alapanyag értelemben

ez ellen nem tudsz mit tenni, újat kell venni

2011. aug. 21. 14:08
 2/8 drgdf válasza:

nem telepítetted újra mostanában a windowst?

ha igen akkor minden drivert felraktál a laptopodhoz?

esetleg a biost állítsd vissza alap beállításokra vagy frissítsd

2011. aug. 21. 14:08
 3/8 drgdf válasza:
másik egérrel is ugyanez a gond?
2011. aug. 21. 14:09
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem telepítettem újra, nem csináltam vele semmi ilyesmit, nem értek hozzá! :S

A másik egerem működik vele!

Amit az első ír, az igaz, vagy viccelt?

2011. aug. 21. 14:16
 5/8 mrillegal1 ***** válasza:
nem olyan drága egy egér vegyél ujat nekem egy év alatt ez az ötödik sztem nem nagy befektetés
2011. aug. 21. 14:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát persze, ha muszáj, akkor veszek újat, csak... Hátha valaki tudja, mit kell ezzel csinálni !
2011. aug. 21. 17:30
 7/8 anonim válasza:
Próbáld ki az egeredet egy másik laptoppal,vagy asztali géppel,ha azzal se megye akkor az egér a hibás,kell egy másik.
2011. aug. 22. 00:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnos az az egér csak Win7-hez jó, és nincs más olyan gép a környezetemben, amin az lenne :-/ Na de köszi, veszek inkább másikat :-D
2011. aug. 22. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!