Canon Pixma MP250. házilag (többször) újratöltött tintapatronnal hibaüzenet ír ki:nem lehet felismerni a tintapatront. Mi a teendő?
kösz a választ. én is ezt sejtettem :) de mint mondtam, gond nélkül elfogadta az újratöltött patront,többször is ehet,mégsem olyan jó a rendszer.Eddig már többször 4-6ezer forintot megspóroltam.
azért reménykedem,hátha van valakinek megoldása.ha igen, szeretettel várom a válaszokat :)
Egy g y á r i patront max. 2x illik újratölteni.
Hosszú távon nem jó megoldás a töltögetés,a nyomtatófej meghal...
Jómagam MP800-at használok, sosem tettem bele utángyártott Pelikan-nál rosszabbat, de az esetek háromnegyedében eredeti,gyári patronnal nyomtatok. Az utántöltötthöz képest sikít a különbség egy 10x15-ös kép esetén....sajnos nálunk szerencsésebb fejlődésű országokra tervezik ezeket a jobb nyomtatókat,ahol az utántöltés fel sem merül. Max. az utángyártott. Azt a németek is "eszik".
A többszöri utántöltés kb 4-et jelent...hát én kezdő nyomtatótulaj vagyok ,elnézést,hogy megsértettem a nyomtatótulajok iratlan törvényeit :)
akkor csere lesz.
Egy utángyártott nem fog földhöz vágni, azzal lehet egy alapos fej-, és fúvókatisztítást csinálni, utána lényegesen javul a nyomatok minősége.
Nem sértettél semmiféle íratlan szabályt, mindenki igyekszik olcsóbban nyomtatni, a színes lézeres nem mindenkinek adatik meg, háztartási célra meg teljesen felesleges....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!