Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez a videó kártya...

Copeland kérdése:

Szerintetek ez a videó kártya jó? Gforce 210 1024 mb

Figyelt kérdés
Szerintetek birni fogja a játékokat? Vagy erős?
2011. nov. 2. 12:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Figyelj. Rendben hogy neked ilyen kártyád van és szereted. Ez jó dolog. Viszont nekünk ne próbálj ilyeneket be mesélni.

Mi nem azért írogatunk itt mert egy papucsállatka intelligenciájával rendelkezünk. Szerintem itt legtöbbünk keze alatt az évek során már megfordult jó néhány VGA és nem egy-két szakfórumon vagyunk fenn és folyamatosan figyeljük a piacot. Persze vannak itt informatikusok is.

A lényeg a lényeg hogy mi teljesen tisztában vagyunk a kártya képességeivel.

Viszont írd már le hogy milyen beállítások mellett futott a Crysis 2 mert kíváncsi lettem.

2011. nov. 5. 17:46
 22/30 anonim ***** válasza:

Előző:

Már írta a kérdező, idézem:

"nekem a crysis 2 ment még végig is játszotam max settingenés nem szagattott"

Na erre írtam hogy ez lehetetlen, tuti hogy kamuzik... max beállításon ezzel a Crysis 2!?? Viccnek is durva...

2011. nov. 5. 18:53
 23/30 anonim ***** válasza:
Olvastam én is, de szerintem szegény valamit nagyon félre nézett. Ezért kérdeztem rá.
2011. nov. 5. 19:00
 24/30 A kérdező kommentje:
el is tudom mondani hogy mi volt benne nekünk a szerelő tette bele azt mondta ez naon jó kárty és tuti h nem vágott át
2011. nov. 6. 17:31
 25/30 anonim ***** válasza:
Azt mond már el milyen beállítások mellett futott a Crysis 2 mert maxon tuti nem.
2011. nov. 6. 17:38
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha szerelő kellett hogy betegye akkor gondolom nem nagyon értesz hozzá. Tegyél már fel egy adia 64-et és nézd meg milyen videókártyát ír mert valószínű rosszul emlékszel rá.
2011. nov. 6. 17:47
 27/30 A kérdező kommentje:
Jó rendben biztos úgy van ahogy mondjátok nekem ez a videokártya megfelel. Köszi a válaszaitokat.
2011. nov. 7. 16:24
 28/30 anonim ***** válasza:

[link]

Légyszíves ezt töltsd le és ezzel nézd meg mit ír ki VGA-nak.

2011. nov. 7. 16:30
 29/30 anonim ***** válasza:

Vagy a GPU-Z-vel is megnézheted:

[link]

2011. nov. 7. 16:32
 30/30 anonim ***** válasza:
Naná.
2023. márc. 25. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!