Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez a videó kártya...

Copeland kérdése:

Szerintetek ez a videó kártya jó? Gforce 210 1024 mb

Figyelt kérdés
Szerintetek birni fogja a játékokat? Vagy erős?
2011. nov. 2. 12:10
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
A Witcher 2 megfektette a gyári OC-s HD6850-m.
2011. nov. 4. 22:14
 12/30 anonim ***** válasza:
Amúgy min grafon lehet elviszi a mai gameket.
2011. nov. 4. 22:14
 13/30 anonim ***** válasza:
Ja még annyit hogy a Crysis 2 max garof ezzel a kártyával nem mehetne.
2011. nov. 4. 22:17
 14/30 anonim ***** válasza:

Szerintem te gondolsz másik kártyára, mert amit eddig írtál az csupa hülyeség.

Hidd el, pontosan tudjuk milyen kártya a GeForce 210, valahol a harmat gyenge meg a szarnak sem való között van, hiába írod még be százszor hogy nálad mindent full-on visz...

Akkor vagy nem ilyen kártyád van, vagy hazudsz, mert ez LEHETETLEN.

2011. nov. 4. 23:01
 15/30 anonim ***** válasza:

Ja és még annyit hogy az hogy a Crysis 2 neked ezzel a kártyával max beállításon ment az akkora hülyeség hogy még ilyet az idén nem is hallottam...

Nekem Radeon HD5670 512MB GDDR5 kártyám van, ami röhögve veri a GeForce 210-et hatszor... és még ezen is csak 1280x720-ban közepes grafikán ment jól a Crysis 2...

De ha nem hiszed el, itt egy ábra a kártyád átlagteljesítményéről. Segítek, igen, az a te kártyád ami legalul kullog...

[link]

2011. nov. 4. 23:12
 16/30 anonim ***** válasza:
Figyelj kérdező vagy te nem jó kártyát adtál meg vagy nem írsz igazat. Ezek tények. A Crysis 2 és mint írtam a Wirtcher 2 is megízzasztotta a HD6850-m ami azért jóval erősebb mint a GT210. Ez mint írtuk multimédiás célra van kitalálva. Jelenleg talán a leggyengébb Nvidia kártya ami forgalomba van még.
2011. nov. 4. 23:16
 17/30 A kérdező kommentje:
ge force 210 turbo gigabyt nekem ez van és csak tudom hogy megy e a játék a véggig játszottam akkor ti jobban tudjátok?
2011. nov. 5. 12:32
 18/30 anonim ***** válasza:

Hát ezek szerint jobban tudjuk, mert amit írsz az már nem is csak durva túlzás, hanem egyenesen lehetetlen.

A Geforce 210 egy 2 szériával ezelőtti belépő szintű kártya!

Az már új korában is gyengének számított!

Ahogy már írtam is, nekem Radeon HD5670 van, ami sokkal erősebb és újabb, és még azon is csak közepes grafikán megy a Crysis 2, 1280*720-ban!

De tudod mit, majd ha csinálsz egy videót róla ahogy neked azon a kártyán full grafikán megy a Crysis 2, felteszed youtube-ra, belinkeled ide, a kártyád GPU-z képével együtt, akkor talán elhisszük. Addig meg egyértelmű hogy hülyeségeket beszélsz.

Hidd már el hogy nem ma kezdtük, pontosan tudjuk mit tud egy Geforce 210...

2011. nov. 5. 15:39
 19/30 A kérdező kommentje:
én most nem karok videózni de mi okom lenne hogy hazudjak? Nem kell elhinni én tudom és kész
2011. nov. 5. 16:51
 20/30 anonim ***** válasza:

Hát mi meg tudjuk hogy ez lehetetlen és kész.

Meg az összes tesztoldalon is ezt láthatod ahol letesztelték ezt a kártyát.

De tudom, az egész világ hülye, senki nem ért hozzá, te tudod hogy ez brutál jó kártya és ez a lényeg...

2011. nov. 5. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!