Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kétmagos Intel Pentium B950-es...

Kétmagos Intel Pentium B950-es proci újabb játékokra jó?

Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jelenleg még elég lesz.
2011. okt. 31. 20:04
 12/15 anonim válasza:

Heckler.

Látom te vagy itt a cool mayer top csávó. De informálódj egy pöppet.

Kérdezőnek:

Lesd csak meg mi a proci socket. és nem sokára veszel bele egy i5 -öt és máris elég bitang lesz.

Amúgy fain kis HD2000-el bír.

Tessék teszt:

[link]

2012. jún. 15. 15:06
 13/15 anonim ***** válasza:

"Lesd csak meg mi a proci socket. és nem sokára veszel bele egy i5 -öt és máris elég bitang lesz.

Amúgy fain kis HD2000-el bír. "

És még te írod másnak, hogy informálódjon? Vicces. Laptopba aztán rohadt gazdaságos a CPU csere. A fain kis HD 2000 meg szinte netre se elég, amit egyrészről az intel szoftveres semmit tevésének is köszönhet.

2012. júl. 27. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen van 1gb vidkarival 8GB RAM-mal és a Battlefield 2 megy maxon, a bf3 pedig minimum és közepes között. Bár nem ezért vettem meg, mert amúgy is linuxot használok. Csak kipróbáltam.
2012. okt. 19. 11:50
 15/15 The Wounded Eagle válasza:
Na akkor elmondanám nekem is ilyenem van. AC4 és Thief simán elmegy még Normálon is (mellé 4g ram meg egy Radi HD6470m) Igen laptop. de azért Lowra rántva élvezhetőbb megkell hagyni.
2014. máj. 22. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.