Ebbe az alaplapba lehet venni egy kétmagos procit?
Egyetértek.
Ebbe a lapba ma már sajna felesleges procit venni.
Ha teheted gyűjts még és vegyél új gépet, bár ez függ attól is mire akarod használni.
Amit én írtam és a crysis 2 full HD-dnak mi a köze?
Én azt írtam hogy gamernek nem éri meg olyannyira.
Egyébként lehet full HD-ben játszol viszont akkor a többi beállítás gondolom nincs maxon(mit gondolom tudom).
"Úgy értettem gamernek nem éri meg"
Így van köze :)
Persze, sokminden nincs maxon, de ez a monitor natív felbontása, és így jobb, mint kisebb felbontáson, nagyobb részletességgel.
Tisztázzuk.
A gamer fogalma sajna együtt jár a folytonos fejlesztéssel és naprakészséggel. Ami te mondtál az inkább kocka játékos fogalma. Persze ez szubjektív, de azt te is beláthatod hogy hosszútávon nem ez a legjobb befektetés. Persze ezzel semmi baj nincs mert nem mindenki teheti meg hogy teljesen új gépbe fektet.
Amit írtam az csak észrevétel és előrejelzés és egyébként igazad van hogy ha nem kell a max akkor ezzel is szépen el lehet játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!