Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Battlefield 3 vagy Call of...

Battlefield 3 vagy Call of Duty Modern Warfare 3? :D

Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
54%

Persze könnyű lenne azt mondani hogy Battlefield 3 vagy Call od Duty mw3 de én úgy döntöttem ennél többet mondok . :'D nos akkor kezdjük:ami (szerintem) probléma az hogy ugye mint azt tudjuk a Battlefield régebb óta létezik és több játékot adott ki mint a CoD de ez nem jelenti azt hogy jobb is nézzünk egy példát ami közelebb áll a mostani generációhoz ez a kettő a B3 és a CoD Mw3(fú de hosszú)

B3:grafikáját tekintve igen ez nyeri mert ebben a részben végre láthattuk azt akivel játszunk és remek az emberek kidolgozása (persze nem hibátlan)viszont ha a játékélményt nézzük akkor viszont már nem ilyen mesés a helyzet ugyanis csak 6 órás játék( uram isten ezért nem érdemes kiadni pl mint nekem xbox 360 on 14 000 Ft-ot,jó nem tudom mennyibe kerül ez csak egy pl)és ha végigjátszottátok a játékot akkor azt is tudjátok hogy úgy ér véget ahogy elkezdődött és hogy aki Te vagy az meséli ezt a történetet és ez az egész rész csak egy "visszaemlékezés"

CoD Mw3:grafikáját tekintve nem egy szuper jó de azért nézzük azt hogy ők sokkal kevesebb játék készítésével elérték majdnem azt a szintet amihez a B készítőinek 10 vagy még több játékot kellet készíteni ha igy haladnak a CoD készítői akkor nemsokára le fogják alázni a B-et,az az igazság hogy én a CoD mw3 demójával nem játszottam mert szerintem értelmetlen demóval játszani

Összesítés: Én mind a két játékot meg fogom szerezni így vagy úgy ha nekem választanom kéne akkor a CoD-ot választanám mert hosszabb a játékélmény és a B bc2-vel játszottam csak a b szériái közül igaz az jó volt de azért nem volt olyan nagyon jó

Hát ennyi aki elolvasta annak köszönöm szépen és a választás szerintem egy egyén kérdése

2011. nov. 4. 14:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Annyi azért kijavítanék hogy a BF3 készítői(DICE) és kiadója(EA) akarják a COD-t megdönteni mivel több COD játékos van mint BF és emiatt COD-ból többet is adtak el.
2011. nov. 4. 14:30
 13/22 anonim válasza:
igen csak elírtam meg hirtelen nem tudtam ki adja ki meg készití meg mittom én XD
2011. nov. 4. 14:58
 14/22 anonim válasza:
meg igazából nem akartam odaírni mert igy is érthető sztem
2011. nov. 4. 14:59
 15/22 anonim ***** válasza:
70%

Aki a pár órás single player kampány alapján hasonlítja össze a két játékot az egy idióta...

Ezek nem erről szólnak, hanem a multiplayerről, amiben a Battlefield 3 abszolút minden tekintetben jobb bármelyik COD-nál.

2011. nov. 4. 17:31
 16/22 A kérdező kommentje:

14:22

ne haragudj, de szerintem te sem ismered nagyon a battlefieldet. ez a játék kimondottan a többjátékos módra van felépíte (kampány mód a bad company 1 óta van, ami azt jelenti hogy bc1 --> bc2 --> bf3) "A játékosok részéről azonban komoly kritika érte a játék egyszemélyes módját. Az ötmillió regisztrált vásárló mindössze 17%-a játszotta végig a kampány-módot. (nem hivatalos EA-adat!)" Battlefield.hu, Első statisztikák cikk. Tény hogy a CoD sorozat már 8 olyan játékkal rendelkezik, aminek van kampány módja, de a battlefieldnek még csak 3 van, hisz ők a többjátékos módra építik főképp a játékokat.

2011. nov. 4. 18:04
 17/22 anonim ***** válasza:
jó mind a 2 :D
2011. nov. 5. 00:32
 18/22 anonim ***** válasza:
de egyébként hallottam már csak a bf ben keresnek hibákat meg hogy a cod ból 2 X annyi fog fogyni már előrendeléssel is
2011. nov. 5. 00:35
 19/22 anonim ***** válasza:
Eleve nevetséges hogy 5-6 órás single player módért valaki képes pénzt kiadni de ha ez kell egyes COD fanoknak akkor csak szívjanak, én legutóbb ezt a Black Ops nevezetű förtelmet toltam végig, jobban tettem volna ha megnézem ingyen a végigjátszást a youtubeon. A multiról meg már ne is beszéljünk, ott kezdődne a lényeg de a COD csak egy tucat játék ahol rohangálsz a merev falak között kicsi szűk pályákon semmit sem lehet szétlőni, nincsenek járművek sem fizika elavult grafikai motor már évek óta.....ááá kár a szóért
2012. ápr. 16. 16:58
 20/22 anonim ***** válasza:
BF3 !
2013. márc. 3. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!