Tenebrae kérdése:
Mit gondoltok a Call of Duty: Modern Warfare 3 vagy a Battlefield 3 lesz a jobb?
Figyelt kérdés
én valószínűnek tartom hogy a CoD-ot fogom megvenni, de kíváncsi vagyok a véleményekre. grafikában tudtommal a BF nyert, de az hogy a füst nem olyan csodás, az a CoD játékélménye mellett eltörpül.2011. szept. 28. 21:32
1/6 A kérdező kommentje:
még mielőtt ebbe is belekötnétek: azért "lesz" mert még egyik se jött ki...
2011. szept. 28. 21:33
2/6 anonim válasza:
nem szeretem a kill streaket, szerintem baromság, és codban kisebbek a mapok mint a bf-ben, ráadásul bf-ben tudsz majd vezetni tankot, quadot, hajót, repülőt, helikoptert, és sokkal nagyobbak lesznek a mapok, és ha minden igaz, lesz 64 fős multi.
3/6 anonim válasza:
Én a CoD-ot fogom megvenni biztosan, főként az egyszemélyes mód miatt. A BF3 is jó lesz, ha tehetném játszanék azzal is, de nincs konzolom(vagyis olyan konzol amire kiadják) és még csak egy mai átlagos multimédia gépem sincs, hogy tudjak vele játszani.
4/6 anonim válasza:
Egyszemélyes kampányért valszeg egyikre se adnék annyi pénzt amennyiért jönni fog, ott biztos mindkettő hozza a szokásos akciót.
Grafikát lesz*rom, bár mostmár gépem is van alá,
játékélményben nekem a BF2/régi cod-ok is nagyot tud mutatni a mai napig is, és nem kell hozzá graf.
Ha lenne annyi pénzem feleslegbe akkor azt mondom hogy BF3, a cod sorozat részeit évenként ontják, és szerettem a BF2-őt mindig is, ráadásul lesznek a 3-ban régi pályák, nyami.
5/6 anonim válasza:
Hát ha a BF3 olyan lessz, mint a bétája (igen, van béta, bárki számára játszható), akkor pénzt nem adok érte, mert ilyen szart régen játszottam már. Olyan gyorsan ölnek meg egy sima fegyverrel, mint sniperrel, egyszerűen túl nagy a sebzés.
6/6 anonim válasza:
Naaaa, komolyan? :) Alapból valósághűként adják ki? Végre. Eddig mindig várni kellet a módokat. Forgotten hope 2. :) Imádom. Amikor egy szerencsétlen Shermannel harcolsz a németek ellen, te állsz a támadó ék szélén, és a végén csak te és egy Churchill nehézpáncélos éli túl. Úgy hogy kilőttél 3 darab Panzer 4est, 2 darab Stug 4est, és 1 darab késői G változatú Párduc tankot. :) Úgy, hogy bármelyiktől ellenséges tanktól 1 találat elég a tankod ellen. Nah ez az igazi élmény, nem az, hogy 2 tárral ölsz meg egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!