Call of Duty 6: Modern Warfare 2, vagy Battlefield - Bad Company 2? Bővebben lent.
Pro-kontra érveket várok mindkerrőre, most szeretném megvenni az egyiket boltban, éshát végignéztem 1-2 videót mindkettőről, de nem tudom. a BF:BC2-ben szép a tűz, meg hogy mindent le lehet csupaszítani, de nem tetszik hogy '44 és Vietnám, arra ott volt a BF:Vietnam, megvan a BF2 Complete és azt nagyon imádom, a CoD6MW2-ben meg tetszik a tömérdek akció, az RC heli, meg a modern cuccok, kommandósok, a filmszerűség, viszont nem jön be a túl sok előre leszkriptelt esemény... legutóbbi CoD a CoD2 volt ami a kezeim közé akadt... hát igen... nem ma volt :P Viszont a MW2-ben nincs minden leaprítása, meg a BC2 szebb és újabb. Sose voltam "legszebb-legújabb-legjobb mániás", de most valahogy mégis számít nekem, meg akarom izzasztani a gépem.
Szóval kérlek titeket, segítsetek választani!
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Embeeer nem kell megvenni mind a kettő a topplistán van nem lehet eldönteni hogy melyik a jobb!
Illegálisan töltsd le
cod 6
kipróbáltam a BC-t is de az nekem nem jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!