Intel I5 3,2 GHZ 4Mb Cache, vagy AMD Phenom™ II X6 1100T 3.3GHZ BLACK SKT AM3 L2/L3 9MB?
Figyelt kérdés
Melyik jobb Solid tervező programokra?2011. okt. 17. 10:12
21/24 anonim válasza:
A P67 lett kitalálva tuningra.
Egy szorzózáras procihoz minek tuning lap?
Egyébként a virtu működik csak hát eléggé szarul.
22/24 anonim válasza:
szorzózáras de épp irtam mi van ha pl i7 2700k t pakolna bele majd:P vagy 2600k t mikor olcsóbb lesz 1 év mulva még lehet megéri arra cserélnie söt 2 év múlva is szerintem (erre gondoltam)
nem szükséges a z68 nem azt mondom de kitudja lehet késöbb azt is tudja valamire használni (megéri elöre gondolkodni) na de mienk irkálok én már rég leirtam nem intel konfigot javaslom én de töle maz is lehet. á :) nekem magas már:D
23/24 anonim válasza:
kérdezö meg sehol itt hagyott minket :'(
24/24 anonim válasza:
Ja mi itt öljük egymást ő meg ránk se bagózik.
Egyébként ha hosszútávra kell akkor jó a Z68.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!