Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez "meg fog javulni"?

Ez "meg fog javulni"?

Figyelt kérdés
Kb másfél órája letisztítottam a monitoromat ablaktisztító folyadékkal (Ahogy szoktam) és azóta megbolondult. random csinál auto adjustokat, a fényerőt és a kontrasztot állítatja, a led aminek az alján világítani kéne nem mindig világít, illetve villog. Arra gondolok, hogy a panel amin ezek a gombok vannak "átázott" egy picit. Mit tegyek?
2011. okt. 15. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk kihúzhatnád a konnektorból és várhatnál pár órát, amíg megszárad.
2011. okt. 15. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Húzd ki és hagyd 1-2 napig száradni.
2011. okt. 15. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Jól írták míg meg nem szárad ne hagyd bekapcsolva.
2011. okt. 15. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
biztos befojt a fojadék a gombokhoz szed szét és tisztícsd ki mert akor nem lesz jo magátol beleszárad
2011. okt. 15. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Hagytam száradni, pár perce bekapcsoltam és tökéletesen működik. Köszönöm szépen. Egyébként evidens lenne, hogy mit kell tenni ilyen helyzetben, csak pánikba estem és nem tudtam gondolkodni. Köszi, hogy válaszoltatok az eléggé hülye kérdésemre.
2011. okt. 15. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!