Ez milyen gép? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. Bla, bla, bla. )
VGA: GTS450
Proci i5 2400
RAM: 8 Gb
az egyik hülye osztálytársam egy ilyen géppel menőzik hogy minden megy rajta száz FPS-el de ez szinte lehetetlen ezzel a VGa-val. ez tiszta szégyen mert középsulisok vagyunk.
az én gépemen nem mennek 100FPS-en a mai játékok.
(az enyémben annyi a különbség hogy 4 giga ram van benne és egy GTX460-as VGA.)
Nem értem
de azt tudom hogy az emberek az igényeikhez képest mindég aránytalan gépet raknak vagy rakatnak össze nem figyelnek semire alkatrész azt kész. és utólag meg jönek a gondok...
mindent mond, Battlefiel3 béta, Crysis 2, minden megy neki full-on 100 FPS-el.
persze én ezt jól tudom hogy ne mert nekem jobb gépem van mégse mennek így. BF3 béta 720p-n megy 30-60 FPS-el, nem 100-al.
Egyébként a BF3 béta egy rosszul optimalizált vacak.
A saját kártyám gyári tuningolt(extreme overclock) giga HD6850-en és nem mondanám teljesen megfelelőnek a játékban hozott teljesítményét.
A haverodnak nyugodtan mond meg hogy te és én tudjuk TAPASZTALATBÓL hogy GTX460/HD6850 néha kevéske(felbontás függő vagy képjavító eljárás) és remélem annyit felfog mi a GTS450 és az említett két kártya közti különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!