Ez milyen gép? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. Bla, bla, bla. )
VGA: GTS450
Proci i5 2400
RAM: 8 Gb
az egyik hülye osztálytársam egy ilyen géppel menőzik hogy minden megy rajta száz FPS-el de ez szinte lehetetlen ezzel a VGa-val. ez tiszta szégyen mert középsulisok vagyunk.
az én gépemen nem mennek 100FPS-en a mai játékok.
(az enyémben annyi a különbség hogy 4 giga ram van benne és egy GTX460-as VGA.)
Aránytalan gép.
Egyébként mehetnek rajta 100fps-el(ha a játék motor nem korlátoz)min grafon kis felbontásban új/max grafon nagy felbontásba régi játékok.
Játék alatt nem érezni a ramok közti különbséget mivel semmi lyen játék nem használ 4-nél(szinte annyit se) többet.
Ha az osztálytársad ilyen aránytalan gépet rakott ösze az azt jelenti hogy sok köze nincs a gépekhez, ha még menőzik is vele akkor meg egy idióta. Én inkább el sem merném árulni hogy ilyen gépet követtem el...
Ennyi pénzből sokkal olcsóbb CPU kellett volna, 4GB RAM, és jóval erősebb VGA, ha játékra vette.
100 FPS-el meg talán az 5 éves játékok mennek rajta, vagy az újak low grafikán 800x600-ban...
Kell hát annyi hogy kompatibilis legyen oszt viszlát.
Haverodnak van számtek tanárja mert beszélgethetne vele kicsit erről a 100fps-ről(persze ha csak a számtek tanár se olyan hogy épp az ecdl vizsgán túl van).
"ez tiszta szégyen"...ez viccesen hangzott:D
Amúgy ahogy mondták, kiegyensúlyozatlan konfig, túl sok ram, túl erős proci, viszonylag közepes kari.
Attól is függ mit ért a minden játék alatt, egy szarabbul optimalizált GTA4-et, vagy egy 3-4 éves játékot.
Vagy pl vegyük a Crysis 2-őt.
Felteszed, maxra húzod, azt mondod fullon van....de hoppá, még nincs mellette fent az 1.9-es patch, azzal tudsz csak DX10-et kapcsolni, tesztellációt és hasonlókat, letölthetsz hivatalos honlapról nagy felbontású textúrákat...és mindjárt rájössz hogy amit eddig toltál az nem a full grafika volt....szóval a full beállítás is lehet relatív :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!