Samsung Syncmaster 913 tm jó játékra a 8ms válaszidejével?
A hasonló árú társainak 20-25 ms a válaszideje, és elvileg kicsit húz maga után. Mi FPS játékokra szeretnénk használni. Használtan 16.90 Ft-ért adják. Megéri?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Egyik crt sem jó
sokat fogyaszt
rongálja a szemet
veszélyes (egyesek szerint nem de hát az az ö dolguk)
ezen kivül még nehéz is
régi (elavult)
.
ha ténleg nincs más akor amit kérdésben irtál
végülis én 15 ms es el játszotam sok évet:)
Kemény 2500 FT -al drágább, ami szerintem nem fog nyomorba juttatni. Teljesen új, 3 év gari, normális válaszidő.
Ha nem tetszik, vagy csak a saját fejed után akarsz menni, akkor vehet használt szarokat is, jó lassú válaszidővel. De tuti, hogy meg fogod bánni.
A CRT -ket meg felejtsd el. A kettővel ez ezelőtti hozzászóló ki is fejtette, hogy miért.
Jó de enek,menyi a válasz ideje?
és láthatad 17000 is már nehezen csengetne ki. az melesleges hogy manapság sajnos már egy 20000 es "nem pénz" de hát eröl nem tehetünk és mit látod valakinek azv is pénz
én pl 20 ból eszek egy hétig az is már csoda
/semi az sajnos:(/
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:38
Az 5ms bőven jó.
Kevés a lóvé, ez a baj. Most köhögtünk ki egy alap konfigra egy rakás lóvét; még winchester-t, meg optikai meghajtót is régi gépből rakattunk bele, így számítanak az ezresek is.
Az alap elgondoláshoz képest 19 az sok, mert messze van a 13-tól. Lehet, hogy 13-ért egy 17 col LCD HP lesz, használtan. Nem kaviárra, meg téliszalámira költjük a differenciát. :S
A CRT káros, ezért LCD lesz. Eddig ennyi fix. :)
Sokat segítettek a tanácsok, köszi!
Tudom én is kb 20ezer : kenyér, tej, hús
alap olcsó dolgokból enyi:s
jó az a hp is mondom én is voltam monitoral én nem vetem észre hogy rosz lene
valami ismeretlen márkájú volt és 15 ms es vagy nemtudom már lehet töb is és azal játszotam 5 évet vagy töbet is.
Most melsleg 2ms es van de nem mondanám hogy bármi feltüne hogy job
hát nem vagyok gamer kocka:)
de azért ha már megtehetem vetem egy jót persze nem ms ét néztem de hát ha már ilyen let:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!