Samsung Syncmaster 913 tm jó játékra a 8ms válaszidejével?
A hasonló árú társainak 20-25 ms a válaszideje, és elvileg kicsit húz maga után. Mi FPS játékokra szeretnénk használni. Használtan 16.90 Ft-ért adják. Megéri?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Hát 1690 FT -ért nekem is hozzál egyet. :D
Bár nyilván elírtad. Egy 20 eFt zsír új moncsit vehetsz, 3 év garival 5 ms -os válaszidővel. 16 900 -ért én tuti nem vennék ilyen elavult sz*rt.
5 ms-es monitort kaphatsz bőven 30 alatt, 30 körül 2 ms-os HKC-t adnak (22" körülit).
Szerintem nem éri meg régi használt lassút venni, ha nem sokkal fölötte ott van az új, gyorsabb, garanciás.
Köszi All, mindenkinek ment a zöld!
És komolyan gondolkodóba estem.. Lehet, hogy veszek egy ilyent inkább?
Van sok hely, nem kell oda flat monitor; elfér. Érdemes ilyen CRT-t venni? (Bocs, hogy az eredeti kérdésben kérdezem!)
NEM éri meg mint már elötem is leirták.
1690 ért viszont megéri.:)
Nehéz szülés, de köszi, hogy segítetek! :) Ment mindenkinek a pont!
17 colos HP LCD-t néztem ki 13.000 HUF-ért. Da ha már van 17-ért 19 colos, akkor gondoltam, megkérdezem itt, hogy jó lenne-e?
Nincsenek olyan nagy lehetőségeink, és nem a szoba másik végéből néznénk rajta TV-t, hanem menne rajt egy kis LOL, L2, UT, meg fejlesztés C#-ben, AC-ben, ilyesmi.
Tehát olyan 14 lenne a határ, a 17-et meg kiköhögtük volna.
Ilyen szemszögből akkor mit tanácsoltok?
Hálás köszönet ismét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!