Melyik a jobb? Samsung galaxy tab 10.1 vagy 10.1v?
Értelmes és baromi humoros vagy utolsó. Vajon mit jelent egy kameránál, hogy erős?
Hány megapixeles??? (8 vagy 5 vagy 3, mindenhol mást írnak, azért kérdezem)
Melyik a modernebb?
Melyiken van magyar android touchViz UI-val?
Melyik a jobb
Az ár most egyelőre mindegy.
Arra hívtam fel a figyelmed, hogy ha egy boltban erős kamerát kérsz, akkor körberöhögnek... de nekem mindegy, akkor hívd erősnek, még ha értelmetlen is.
a 10.1v-ben a fő kamera 8, a másodlagos 2 megapixeles. A 10.1-ben a fő kamera 3 megapixeles. Tableteken nincs TouchWiz, mert nem módosítható az android felülete.
Na de a 10.1-ben miért lett KEVESEBB MEGAPIXELES FELBONTÁSSAL ellátott a kamera, hogyha drágább és modernebb?
Ennek nincsen értelme... ellenben nem tudsz egy jó helyet, ahol meg tudnám szerezni? Két boltot is kinéztem és pont ma totálisan kifogytak a készletbőllll...
Íme a TouchWiz UI az egyik tableten:
http://www.youtube.com/watch?v=DSt0lW_pMqk
Ugyan még mindig nem értem, hogy miért van az, hogy az egyik készüléken rajta van, a másikon nincsen, miközben ugyanaz a típus... de mindegy, nem olyan fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!