Mitől fagy le az alienware netbookom? (SOS)
Figyelt kérdés
1 napja vettem használtan egy alienware m11x netbookot. És bekapcsolás után úgy 15-20p múlva lefagy. De semmi előzetes hanem fogja és leáll az egér és semmit sem lehet csinálni, semmire sem reagál. Mi okozhatja a problémát? Lehet, hogy csak valami biztonsági rendszer beállítás? az arcfelismerő ki van kapcsolva.2011. okt. 1. 13:10
31/37 A kérdező kommentje:
Elvittem a szervízbe, mivel még garanciális. Egy hétig ott ült bent. Erre ugyanaz... most mint csináljak?
2011. okt. 14. 18:43
32/37 anonim válasza:
Haj-haj elég sok gond van a kicsikével. Esetleg ha felhívod a szervízt megint? Itt nálunk garanciát vállalnak a szerelésre.
33/37 A kérdező kommentje:
Ez a semmi is másfél hétig tartott, szerintem elég béna volt ott a szervízes ahova vittem. Hétfőn majd tanácsot kérek a dell zöld vonaltól.
2011. okt. 15. 17:05
34/37 anonim válasza:
Sok sikert hozzá. Majd itt írd meg, hogy mi lett. :)
35/37 A kérdező kommentje:
Mondták, hogy teszteljem le itthon, hogy kábellel is lefagy a net. És úgy nem fagy le. Töltöttem egy órát és semmi. utána kihúztam és wifivel meg 10percet bírt.
A szervíz rendelt nekem egy hálózat/wifi kártyát. Szerintem az már megfogja oldani. Majd írok :)
2011. okt. 19. 13:46
37/37 A kérdező kommentje:
2 évre rá válaszolok is :D
Még mindig megvan , a laptopban, kb mindent kicseréltek ami volt a laptopban, már nemnagyon csinálja, néha 3héten 1x megcsinálja.
2013. márc. 2. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!