Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fagy le az alienware...

Mitől fagy le az alienware netbookom? (SOS)

Figyelt kérdés
1 napja vettem használtan egy alienware m11x netbookot. És bekapcsolás után úgy 15-20p múlva lefagy. De semmi előzetes hanem fogja és leáll az egér és semmit sem lehet csinálni, semmire sem reagál. Mi okozhatja a problémát? Lehet, hogy csak valami biztonsági rendszer beállítás? az arcfelismerő ki van kapcsolva.
2011. okt. 1. 13:10
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
próbáltam már 2 fajta torrentet is 3.0 meg 2.6 ot. most directben kezdtem el letölteni valami filmet és már egy fél órája megy és semmi baja. akkor úgy néz ki, hogy csak torrentnél csinálja.
2011. okt. 1. 18:05
 22/37 A kérdező kommentje:
de mégis... pont most fagyott le.
2011. okt. 1. 18:12
 23/37 anonim ***** válasza:
Miért nem telepíted újra? Nem fog magától megjavulni. Ha telepítés után is fagyni fog akkor venni kell bele egy új winchestert.
2011. okt. 1. 18:14
 24/37 A kérdező kommentje:
mindenképp a merevlemez lehet a baj? Majd újrateszem ha beszerzek egy külső meghajtót.
2011. okt. 1. 18:27
 25/37 anonim ***** válasza:
Más nem nagyon okozhat problémát. Esetleg vagy 2-3 vírusírtóval ellenőrizd a géped.
2011. okt. 1. 18:28
 26/37 anonim ***** válasza:

Hát a merevlemez az elsöszámú gyanúsított:P de amugy sok minden lehet baj:S

szóval telepitsd majd újra aztán ha még mindég csinálja akkor cserééheted hdd t viszont ha még se az a gond?

szerviz meg ki tudja menyit kér el:S szóval mi van ha hdd árát:S

nemtudom mit lehetne

reméljük újratelepités segit

felosztod jól

2011. okt. 1. 21:47
 27/37 anonim ***** válasza:
Csak úgy mellékesen kérdezem, hogy akitől vetted az nem adott rá semmilyen garanciát? Mert azért ilyen pénzeknél már szoktak legalább 3 hónap garanciát adni.
2011. okt. 2. 07:53
 28/37 A kérdező kommentje:

4hónapos, de el is hiszem mert még fóliás, gari papírja meg nincs meg de lehet, hogy így is javítják majd hétfőn felhívom őket. Amúgy egy nagyon korrekt embertől vettem, mondta, hogyha továbbra sem oldódik meg akkor vesszafizeti.

Tegnap újratettem de még mindig nem jó, és az előbb netezés közben is befagyott pedig nem is töltött le semmit. (befagy a kép)

2011. okt. 2. 10:12
 29/37 A kérdező kommentje:
jah opsz, futott a háttérben akkor nem szóltam.
2011. okt. 2. 11:12
 30/37 A kérdező kommentje:
Megnéztem progikkal és a hdd 100%os.
2011. okt. 2. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!