Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Imac vagy pc? (többi lent)

Imac vagy pc? (többi lent)

Figyelt kérdés

mostani gépem:

PC adatai:

Processzor: Pentium(R) Dual-core E540 @ 2.70GHz

Memória: Kingston 4GB DDR3-AS, 1066 MHz

Merevlemez: Samsung 500GB 16MB

Videókártya: Atiradeon HD 5600 1GB-os

Alaplap: MSI G41M-P33

Gépház: HKC-7051ND

TÁP: FSP-400W

Monitor:

Novita 19" 1905W

felbontás: 1440x900, válaszi: 5ms, contrast: 800:1, fogyasztás: 40W.

PLUSZ: Logitech x230 mélynyomós-2.1 hangfal

genius billentyű

logitech egér

túlfeszültségvédő

és amit vennék: [link]

vagy : [link]

szerintetek? az én sulimban csak imac gépek vannak, mindenki ezen dolgozik. grafikusnak tanulok, elég sokat ps-zek. a mostani pc-m lefagy, pedig nem egy rossz gép..

de nem is ezért vennék imacet. egyrészt régi vágyam, és ezen tanulok.

2011. szept. 21. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ha Adobe Linux-ra is kiadna egy Photoshopot akkor kb a winfos felhasználók negyede átállna rá. Ha a cégek játékokat is írnának linuxra akkor a windos kb végleg kihalna.
2011. szept. 21. 20:17
 12/13 A kérdező kommentje:
utolsónál a pont! szerintem a windows megfizeti, vagy épp az apple hogy játékokat írnak az oprendszerükre.
2011. szept. 21. 20:25
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem igazán. A lényeges különbség annyi hogy a Linux gyerekcipőben jár a Windowshoz képest. Linux gyakorlatilag egy új rendszer míg a Microsoft már mióta ír rendszereket?... Még a UNIX az egy olyan op rendszer ami az MS korából származik.
2011. szept. 21. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!