Szerintetek Macbook Pro 13' vagy iMac 21'?
Figyelt kérdés
Itthoni használatra gondoltam és a notebook jobb lenne szerintem de arra kíváncsi vagyok hogy milyen különbség van a teljesítményükben?2011. júl. 3. 01:38
1/10 A kérdező kommentje:
És van bennük magyar nyelv?2011-es modellekben?
2011. júl. 3. 01:46
2/10 anonim válasza:
Ha otthonra kell és nem hordozni akkor mindenképpen iMac nagyobb teljesítmény nagyobb képernyő nagyjából azonos ár. Nekem MacBookProm van de a hordozhatóság nálam fontos volt...
3/10 Argloss válasza:
Ugyanazon a néven több teljesítményben is van az általad említett két gép. Otthonra én iMac-et vennék ha a kettő között kellene választani.
4/10 anonim válasza:
A magyarosítás elvégezhető de én nem tenném, elég gagyi is és a frisitessel is gondok vannak utána... (legalábbis leo rendszeren voltak utána már nem is probálkoztam - megy az angol, csak probaként tettem fel de nem éri meg)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat,szóval akkor nincs benne magyar nyelv ugye?:/Pedig azt hittem mert iPhone-nál is már a iOS 4-ben volt magyar nyelv és nem értem akkor Mac-ekhez miért nem csinálnak:/
2011. júl. 3. 01:55
6/10 A kérdező kommentje:
És mivel az Apple termékeken nincs flash hogyan nyit meg egyes oldalakat?
2011. júl. 3. 02:54
7/10 anonim válasza:
Na várj várj!
Az apple mobil termékeiben nincs flesh vezérlő, a számítógépeiken támogatják.... jól is néznénk ki ha nem...
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi nem tudtam:):D
2011. júl. 3. 23:05
9/10 anonim válasza:
Hello!
A lion,/ami e hónap közepén fog kijönni/ már támogatja a magyar nyelvet. (tudtommal)!
10/10 MJ199720 válasza:
iMac, a teljesítményben nincs különbség és árban sem, tehát ez rajtad múlik. Én iMacet vettem, sokkal jobban néz ki meg ilyenek. Am ha már van laptopod akk mindenképpen iMac!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!