Imac vagy pc? (többi lent)
mostani gépem:
PC adatai:
Processzor: Pentium(R) Dual-core E540 @ 2.70GHz
Memória: Kingston 4GB DDR3-AS, 1066 MHz
Merevlemez: Samsung 500GB 16MB
Videókártya: Atiradeon HD 5600 1GB-os
Alaplap: MSI G41M-P33
Gépház: HKC-7051ND
TÁP: FSP-400W
Monitor:
Novita 19" 1905W
felbontás: 1440x900, válaszi: 5ms, contrast: 800:1, fogyasztás: 40W.
PLUSZ: Logitech x230 mélynyomós-2.1 hangfal
genius billentyű
logitech egér
túlfeszültségvédő
és amit vennék: [link]
vagy : [link]
szerintetek? az én sulimban csak imac gépek vannak, mindenki ezen dolgozik. grafikusnak tanulok, elég sokat ps-zek. a mostani pc-m lefagy, pedig nem egy rossz gép..
de nem is ezért vennék imacet. egyrészt régi vágyam, és ezen tanulok.
Meg kéne nézegetni a gépedet, nem kéne lefagynia. A mostani gépek nem igazán fagynak le.
Macet ne vegyél, mert nem éri meg, a PC jóval olcsóbb és ERŐSEBB. A PS ugyanaz, a monitor persze más, a Macben az az, ami tényleg extra.
nekem meg lefagyott, na bumm!
egyébként displaynek is örülnék a macet illetően, de egybe kapható a géppel..
Photoshop CS5.1
Gépem:
Intel P4 3.06Ghz
1 giga RAM DDR 400Mhz
ATI Radeon 9550
Egy ilyen fostos gépen egyszer nem fagyott le a progi. Ráadásul a minimum gépigényt amit a program kér még el se éri a gépem.
Grafikusoknak pont van értelme Mac-et venni, és a monitor is kapható külön: [link]
Ennek ellenére én a PC-nél maradnék. Thunderbolt Display helyett Dell U2711-et vennék, amit spórolnék, hozzáraknám a géphez. iMac-től ne várj túl sokat, hiszen notebook alkatrészekből van összerakva. Megvannak a maga korlátai. Főleg ennek a két használtnak. Igaz, a második CUDA képes, de akkor is, nem állejtős a teljesítménye. Olyan gépet vennék, aminek a GPU-ja be tud segíteni a képszerkesztésben és sok sok sok RAM-mal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!