AMD Phenom II X4 955 BE mellé Dual Channel RAM, vagy 'sima'?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert ha jól tudom kétcsatornás memóriavezérlő van benne, szóval arra gondoltam nem jó ötlet Dual Channel RAM-ot venni, mert ha veszek egy 4 GB-os memóriát az mellé be tudok még egyet Duálba, persze nem tudom, lehet-e külön venni a Dual egyik, és másik egységét... Szóval fogalmam sincs, hogy lenne jó, ezért kérdezem, hogy szerintetek melyik a legjobb választás? ( [link] <- olyan kéne, amit támogat az alaplap, max 20-25k között.)2011. szept. 20. 20:06
1/6 anonim válasza:
Bocsi nem nézem meg, mit támogat, de mindenképp duál KIT -es RAM -ot vegyél. Ha az alaplapban nem csak 2 memóriafoglalat van, később bővíteni is tudod. Például egy 1333MHz -es, CL9 -es Kingston, duál KIT -ben príma lenne.
2/6 anonim válasza:
egy Kingamx 8GB DDR3 1333MHZ KIT RAM neked tökéletesen megfelelne.~10e
3/6 anonim válasza:
Semmi jelentősége hogy kittbe veszed vagy külön-külön. Azonos méret a feltétel, és hogy mindkettő tudjon üzemelni azon a frekin, CL-en amin hajtani akarod.
4/6 anonim válasza:
Igaza van, de ha ebben nem vagy annyira biztos, inkább KIT-ben vegyed.
5/6 anonim válasza:
Amilyen olcsók most a RAM-ok, simán vehetsz rögtön 8GB-os Dual KIT-et.
6/6 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat!
2011. szept. 21. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!