Honnan tudom hogy a ramjaim dual channel-be mennek?
Figyelt kérdés
alapbol volt 2 giga ramom és még vettem bele 2 gigát (ugyan olyan minden )2011. szept. 4. 17:05
1/7 anonim válasza:
ha két egyforma színű memória slotba raktad akkor Dualba megy.de te nem is fogod észre venni a javulást.csak a tesztek mutatják ki azt az 2-3%ot.
2/7 anonim válasza:
Ha a post screenen 128 bitet ír, akkor dual channel, ha 64-et, akkor nem.
3/7 A kérdező kommentje:
hát én a SIW-be néztem meg mind a 2 ramnál 64 bitet ír. Pedig ugyan olyat vettem. Amúgy sok különbség van ha dual vagy single?
2011. szept. 4. 17:50
5/7 A kérdező kommentje:
aha köszi. akkor nem baj :D
2011. szept. 4. 17:52
6/7 optimus8 válasza:
Elméletileg két tökegyforma RAM megy Dual, gyakorlatilag viszont mehet két tök különböző is.
AIDA32 vagy AIDA64-el is meg tudod nézni, hogy ha 128 bitet ír, akkor Dual. Amúgy már a bootoláskor is ki kell írnia a gépnek, hogy Dual Channel a memóriainformációk környékén, ha támogatja az alaplapod.
Nézz utána az alaplap kézikönyvében, hogy melyik slot-ba kell rakni a RAM-okat a DualChannel-hez, ha támogatja az alaplapod!
7/7 A kérdező kommentje:
laptopp szóval nincs alaplap leírás :D
2011. szept. 11. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!