Ez miért van? (lent)
Figyelt kérdés
Szóval venni akarunk az alaplapba egy intel 478-as processzort és kivettük a régit belőle hogy megnézzük hogy tényleg 478-as-e.de amikor kivettük,láttuk hogy két tűje el van hajolva.jó visszahajlítottuk de nem kapcsolt be a gép.kivesszük a processzort visszahajlítjuk a tűjét utánna a gép elkezd vinnyogni mint az ambulance-a ( [link] )vírus. kikapcsoljuk meg vissza utánna már működött. akkor az előbb mért vinnyogott?2011. szept. 19. 15:32
1/7 anonim válasza:
Az a legszebb az informatikában hogy bármi okozhat bármit. Mikor kezdett el vinnyogni? Amikor csak bekapcsoltad vagy amikor már bejelentkeztél?
2/7 A kérdező kommentje:
amikor bekapcsoltam akkor kezdett el vinnyogni
2011. szept. 19. 16:25
3/7 anonim válasza:
Az bármi lehet akkor de én arra tippelek hogy nem érintkezett rendesen. Hogy vinnyogott? 2 rövid 1 hosszú? Netán fordítva? Minden ilyen vinnyogásnak van valami jelentése és hogy melyik mit jelent az fent van valahol a neten. Én a BIOS oldalán nézném meg.
4/7 A kérdező kommentje:
végig röviden pityegett
2011. szept. 20. 13:48
5/7 A kérdező kommentje:
mint egy rendőr autó
2011. szept. 20. 13:50
6/7 anonim válasza:
rosszul volt belerakva a proci, ennyi!
amúgy én biztos nem vennék 478-as procit már mert a lehető legszarabb a mai világba!!!
7/7 A kérdező kommentje:
ok köszi
2011. szept. 23. 16:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!