Mit vegyek a phenom x4 840 procim mellé?
Figyelt kérdés
mit vegyke még hogy tökéletes legyen?
8GB ramot vagy új hütést? félek hogy nem lesz elég a cpu alap órajelen.
2011. szept. 16. 12:42
11/18 anonim válasza:
AMD Athlon 260
4GB
4670
CODEGEN TÁP :DDD
és érdekes semmi baja nincs :D
12/18 anonim válasza:
Még :D
Aztán majd ha egy szép napon beállsz azoknak a népes táborába, akiknek a fél gépét tönkrevágta a Codegen táp, akkor rájössz :D
13/18 anonim válasza:
Nekem a régi gépemben is egy Codegen táp volt. Muzsikált is szépen 1-2 évig amikor egyik nap azt vettem észre, hogy tűz forró a gép és olyan lassú volt, hogy az iszonyat. Rögtön kihúztam leszedtem az oldalát a gépnek és kiszedtem a tápot. Megnéztem a belsejét és korom fekete volt az egész. Majdnem vitte magával a többi alkatrészt is. Mindenen szabad spórolni, de tápegységen nem!
14/18 anonim válasza:
Amúgy a codegen tápok jók, de figyelni kell őket, speciel nekem 8 évig húzta, majd egy szép napon húzom a procit, és ezért nem zavart, hogy magasabbak a feszek... Most új proc+alaplap jött a gépbe.
15/18 anonim válasza:
Hát ezt a procit te nem igazán fogod húzni :D Ahhoz 955 black edition kellett volna.
16/18 A kérdező kommentje:
a 840 is lehet huzni ez is ugy megy
2011. szept. 16. 17:02
17/18 anonim válasza:
Remélem kihúzza még a codegen tápom egy januárig. :S :D nem akarom h elfüstöljön.
18/18 A kérdező kommentje:
én meg ha lesz zsém december felé az egész gépet lecserélem
2011. szept. 16. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!