Tudom hogy ajánlotátok a gtx 460-at radeonokat stb. Asus GTs 450 1GB-ból egy Amd Athlon II X2 240 2.8 Dual Core Proci kihajtaná? Vagy inkább vegyek 4 magos-t ha vennék akor következőt néztem ki: AMD X4 Phenom II.840 3.2 quad core
chance nincs, cache van. bár a 800szériában tudtommal egy része le van tiltva.
kérdező: mennyid van rá, és milyen alkatrészeket akarsz venni?
felsoroltál a kérdésedben több videókártya is szerepelt, és elég kusza volt, nem derült ki, hogy mi is a konkrét kérdés, azt hittem hogy még a videókártya nincs eldöntve.
4magos phenomok teljesen jók, csak jó lenne tudni, hogy a géped többi része milyen.
Na szoval a jelenlegi gépem:
alaplap:AsRock Alivexfire-esata2 R3.0
táp:Lc Power 420W
HDD:Maxtor 80gb sata :D
vga:nvidia geforce 8400GS
iró:LG 52x iró
ház:Codegen nem tom
proci:Amd Athlon 64 II X2 2.8 dual core
ram:3072mb 800mhz Kingmax
na és akor ebbe szeretnék mindenek előtt:
Asus Geforce GTS 450 vga-t
ezenkivűl atól függ mennyi zsetonom lesz a következő a sorrend:1.AMD X4 Phenom II. 840 3,2 Ghz
2.Samsung 500GB HDD
3.ha sikerűl eladnom az alaplapomat meg a ramomat akor:Valami jó kis alaplap ddr3-as és 6gb kites ddr3-as ram 4.monitor
6gb-os kit nem lesz jó, kivéve ha lemondasz a dual channel-ről. 4 vagy 8 GB-os kitet azt találsz.
az lcpower táp elég veszélyes, én elgondolkoznék a cseréjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!