Ha most veszek egy új 8 magos AMD procit szerintetek 4 évre megúsznám a proci cserét?
Figyelt kérdés
felhasználási témakör : Minden:D2011. szept. 14. 12:00
21/27 A kérdező kommentje:
nem a legszarabb Quadról bezséltem mellesleg d emondjuk még a 9xxx szériások még mindig jók jobbak néha mind egy phenom x4 szóval... a lényeg ennyi idő után még fut rajtuk mindne aki annó megvette 4 évig mondjuk nem fájt a feje a gépe miatt.
2011. szept. 14. 14:06
22/27 anonim válasza:
Egyrészt nem erősebbek, másrészt nem tudom milyen négy évről beszélsz, a Q9000-esek 2008 végén jelentek meg, ugyanúgy, mint a Phenomok.
23/27 A kérdező kommentje:
jó igazad van , akkkor nézük igy 2008-ba megvetted most 2011-et írunk (haveromnak is olyan van) és még most sem kell cserélnie hogy kevés lenne bármihez is . a lényeg erről beszélek szerintem így megéri előre befektetni alapjából aki csak játszik és netezik egy phenomtol erősebb proci úgy sem kell.
2011. szept. 14. 14:17
24/27 A kérdező kommentje:
Ezt hivják ugy hogy időtálló... mondjuk szerintem max jövöre vagy 2013 felé kell lecserélni ezt a procit annak akinek ilyne van vagy phenomja mondjuk , akkor szerinted az uj intel proci vagy egy 8 magos vagy 6 magos FX mikor avul el? azért olyan gyorsan nem fejlődik semmi hidd el nekem max a hardver de a szoftver nem.
2011. szept. 14. 14:18
25/27 anonim válasza:
Alapjaiban új architektúráról van szó, úgyhogy nehéz megmondani, hogy milyen szinten lesznek hasznosak az új fejlesztések. Lehet, hogy az első tesztekben nem sok különbséget fogsz látni a jelenlegi processzorokhoz képest, viszont évek múltán, ha meglesz a szoftveres támogatás ezekhez, nagyságrendekkel jobb eredményeket ad majd a cucc. Ilyesmi elég gyakran előfordul, például a videokártyák hardveres gyorsítását eleinte nehéz volt kimutatni tesztekben, manapság meg a legalapabb kártya is lejátssza a full hd videót. Csak mondtam egy példát.
A magam részéről elég nagy trollháborúra számítok, és biztos vagyok benne, hogy az emberek csak később jönnek majd rá, milyen hasznos is a cucc valójában.
26/27 anonim válasza:
akkor jó lesz. 4 évig biztos, hogy elég lesz. nekem is egy 4 éves Athlon X2 5000+-om van és addig le sem akarom cserélni, míg el nem romlik :D netezésre/ filmezésre meg COD multihoz bőven elég, mással nem nagyon játszom. Egyedül a GTA IV-hez volt eddig nekem kevés, de annyira nem sajnáltam, mert nem lett annyira jó, mint az előzőek.
27/27 anonim válasza:
Vard meg amig megjelennek s majd nezzel teszteket rola bar igaz mar most bekerultek a guiness rekord konyvbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!