Ha most tervezel VGA cserét, vagy most váltani tudnál akkor mit vennél? Melyiket választanád, Nvidia vs ATI Radeon? És miért? Indokold is meg légyszi!
én egy haverral pár hónapja raktam össze a gépemet és az övét....az eredeti terv szerint 6850 volt mind a kettőben....
az enyém 1 hónaposan ment vissza a szervízbe, mert egyszerűen meghalt :S a haveré meg koszolt...nem jut eszembe az a kifejezés....kásás volt a képe...
nem kellett rá költenünk, és vissza is kaptuk elvileg hibátlanul, de azóta túl adtam rajta...most egy gtx 560 ti-m van és nincs vele problémám....
nem azt mondom hogy rossz az ati (amd) mert a 6850 el elvileg nincs szériahiba mert utánna néztünk...de nekem csalódást okozott :(
Köszi a válaszokat! De még írhattok kommenteket bőven!
Nekem is volt már dolgom mindkét gyártóval. Először egy Nvidia geforce 6600gt volt,aztán csere 8800gt-re. Utána vettem a jelenlegi kártyámat ami egy Gigabyte HD4850 512MB. Mindhárom VGA -val megvoltam elégedve,semmi probléma nem volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!