Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon mérges vagyok a nyomtat...

Nagyon mérges vagyok a nyomtatóra! Vagy csak viccel?

Figyelt kérdés
tudom hogy furcsán hangzik a kérdés :D de nemrég (pár hónapja) vettünk egy samsung scx 4300 lézernyomtatót, aminek a tonerjének elvileg több ezer oldalt bírnia kéne. Körülbelül 300-at (se) nyomtattunk eddig, és kb azt mutatja hogy az ötödéig van. Ez hogy lehet? Most szórakozik velem? Mennyire megbízhatóak ezek az adatok? Nagyon ideges vagyok, mert azért vettük mert a tintasugarasban gyakrabban kell cserélni. Most noooormális ez? Vagy elsőre direkt olyat raknak bele amiben alig van, hogy aztán venni kelljen? O_o én már tényleg nem értem.
2011. szept. 12. 09:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában a frissen vett nyomtatókhoz nem adnak teli patront/tonert. Az se mindegy, hogy mit nyomtatsz...ha csak betüket, akkor igaz lehet a gyári becslés. Mi is lecseréltük a régi HP tintasugarast egy egyszerűbb xerox lézerre...annál azt írják, hogy a toner 3000 oldal nyomtatására elég, de a megvett készülékhez csak harmadáig töltött (1000 oldal) tonert mellékeltek. Ez szerintem bevett szokás...
2011. szept. 12. 09:59
 2/5 anonim ***** válasza:
A gyári becslés többnyire betűk nyomtatására vonatkozik, ha fotót nyomtatsz lényegesen kevesebb ideig bírja.
2011. szept. 12. 10:01
 3/5 A kérdező kommentje:
óóó értem, köszi. amúgy csak szöveget nyomtattunk... hát remélem nem az lesz hogy veszünk még egyet és az is csak ennyit bír... :S akkor ideges lennék
2011. szept. 12. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj, nem tesz jot:D (foleg ne egy nyomtato miatt:)
2011. szept. 12. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
A samsugok kezdö tonere 800 oldalas, az is 5 %-os lefedettséggel van számolva.
2011. szept. 12. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!