Billentyűzetszűrő program van? (további info lejebb)
Pár hónapja a billentyűmre szörp ömlött.
Így a bal-shift, bal-ctrl, windows és alt nem működik.
További problémám az, hogy néhány billentyű leütésekor több leütést idéz elő. pl: az "A" jelzésű billentyű "aó"-t idéz elő, vagy az "E" "urweóqó"-t stb.
Kérdésem az, hogy van e olyan program ami ha pl. "urweóqó"-t talál akkor kijavítja "e"-re.
:D
Inkább fogd a billzetet, szereld szét, mosd ki a szörpöt belőle zuhany alatt és hagyd egy napig száradni. Aztán rakd össze és kész is.
1:
2-3 hónapos szörp már nm jön ki
2:
nem egyszerűbb mert csak az a,e,d,c,0,1,3 nem jó
Jah... azt leírhattad volna, hogy notebook...
Akkor csak a csere a megoldás, szervízben tesznek bele újat, vagy veszel egy bontottat, ha van valahol.
én tejeskávét öntöttem bele,először párdarab gomb nem működöt utána meg már a fél billentyűzet.bevittem a boltba ahol vettem,elmondtam hogy mi történt,be írták hogy nem működik a tabulátor meg még valamit be írtak.
felküldték pestre ahol valamit csináltak vele vagy nem, mert a tejeskávé ellenére azt a választ kapta a bolt hogy cserés a billentyűzet. úgyhogy kaptam egy másikat.
lehet hogy szét sem szedték mert hihetetlen hogy nem vették észre a kávét főleg hogy elég sok cukorral ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!