Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mostanában melyek a jobb...

Mostanában melyek a jobb laptop márkák?

Figyelt kérdés

A kérdésem főleg azoknak szól, akik laptopokat árulnak vagy javítanak.

Ami érdekel, az az, hogy melyik márka megbízható. :)

A közeljövőben laptopot szeretnék várásolni, és találtam is jókat, csak mindegyikkel van egy kis bibi. pl. egy HP, ami jó árban van, viszont csak 1 év garancia jár mellé. egy Dell, ami nincs annyira jó árban, viszont ajánlották már, hogy Dellt vegyek. És még találtam Asust, és Acert is jó árban. Még ajánlották a Toshibát is, viszont abból nem találtam megfelelőt... lehet, hogy nem kerestem eléggé...

Viszont fogalmam nincs, hogy melyik márka a megbízható, ezért kérem az önök segítségét (vagy a segítségeteket, ha megengeditek, hogy így írjam :D).

2011. szept. 3. 20:00
1 2
 11/16 anonim válasza:

én egy dell inspiron n5040-en gondolkodom most.

[link]

2011. szept. 5. 12:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Toshiba satellite l755 laptopom van, nagyon megvagyok vele elegedve sandy bridge 15 proci van benne es egy gt525m VGA.

Nagyon jo a hutese a jatek kozben 60-70 max 80 de affole nem megy:D

2011. szept. 7. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Itt van több mint két és félszáz féle:

[link]

Nézz körbe!

A Dell én is messziről elkerülném.

Ha körbe néztél.

Érdemes lenne, meg határozni egy árat is.

Mert van egy két márka ami jóval drágább de sokkal megbízhatóbb és tartósabb. De nem tudjuk hogy telik-e neked rá. És ez nem fikázás.

2011. szept. 7. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha körbe néztél, érdemes lenne, meg határozni egy árat is.*

A Dell meg még így is túl van árazva.

2011. szept. 7. 18:08
 15/16 A kérdező kommentje:

Az ár elég tág intervallumot lefed.

140 és 190ezer fölött.

170 főlé viszont csak akkor mennék, ha megéri. (Úgy értem pl. ajánlanátok pl. 160-ért egy i5ös procival rendelkezőt, és ott lenne mellette pl. 175 ezerért egy i7es, 4 magos gép. Ennyit még megérne nekem a jobb proci. És ha még valami ami nem olyan túl nagy árkülönbségért többet ad. pl. ha van benne hely, hogy később egy SSDt belerakhassak, az is megérne valamennyi plusz költséget :)

Persze bármit ajánlhattok 190 ezer alatt, és én majd mérlegelem, hogy szerintem melyik éri meg jobban. És persze a véleményetek alapján is, hogy melyik a jobb. :D)

2011. szept. 7. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:
2011. szept. 7. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!