Mostanában melyek a jobb laptop márkák?
A kérdésem főleg azoknak szól, akik laptopokat árulnak vagy javítanak.
Ami érdekel, az az, hogy melyik márka megbízható. :)
A közeljövőben laptopot szeretnék várásolni, és találtam is jókat, csak mindegyikkel van egy kis bibi. pl. egy HP, ami jó árban van, viszont csak 1 év garancia jár mellé. egy Dell, ami nincs annyira jó árban, viszont ajánlották már, hogy Dellt vegyek. És még találtam Asust, és Acert is jó árban. Még ajánlották a Toshibát is, viszont abból nem találtam megfelelőt... lehet, hogy nem kerestem eléggé...
Viszont fogalmam nincs, hogy melyik márka a megbízható, ezért kérem az önök segítségét (vagy a segítségeteket, ha megengeditek, hogy így írjam :D).
Köszönöm a választ.
Konkrétan Intel Sandy Bridge alapú, i5ös, vagy i7-es laptokra gondoltam, 15,7incses méretben.
Az ilyen fajták közül mit ajánlasz? :D
Parancsolj.
DELL NB Inspiron N5110 15.6″ 1366×768, Intel Core i7-2630QM 2.0GHz, 8GB, 500GB, DVD-RW, nV GF GT525M --198 610 FT
Ezzel inkább csak félrevezeted, mert pl az új Dell Inspirion laptopok 3 év garisak, de gyenge az anyaghasználata és melegszik mint a vasaló, viszont vannak olyan 1-2 év garis HP-k vagy Lenovo-k pl amik sokkal jobbak. De az Acernek is vannak nagyon jó szériái.
Az meg megintcsak elvakultság hogy csakis a Sandy Bridge a jó, az AMD új Llano-ja GPU-ban sokkal erősebb, és CPU teljesítményben sem gyenge.
Már bocs, de anyukádat hülyézd le. Te az alapján ítélsz meg egy laptopot hogy mennyi gari van rá? Semmi más nem számít ugye?
Akkor vegyél Dell Inspiront, ami jelenleg a Dell valaha volt legszarabb szériája, és még a "kevésbé márkás" laptopok is jobbak nála, aztán legyél boldog vele, mert 3 év gari van rá. Ülj le, 1-es.
Azon meg jót röhögtem hogy nem értek hozzá :D
17:13
Gratulálok. Vegyél csak DELL-t. Legyél boldog vele, Nem viccböl irtuk amit irtunk. Ha nem hiszed el az a te dolgod. Mi leirtuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!