Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le a gépem?

Miért fagy le a gépem?

Figyelt kérdés

Nagyon ritkán, de lefagy a gépem, kb. 3 hónapja van meg ez a konfig és most fagyott le talán csak harmadszorra, olyan 1 hónapos időközönként. Eddig csak böngészés közben fagyott le, de most CoD7 közben. Hang beakad, meg se moccan. Hőmérséklettel nem hinném, hogy gond lenne, a proci 50 fok körül van, a vga-n meg a gyári hűtés biztos jó. Szinte minden full új benne (ami nem, amellé odaírtam), rendesen összeszereltem összerakásnál, jó a gépház hűtése is, nem ütlegelem.. Túl sok konzekvenciát nem tudok levonni, mert nagyon ritkán fagy csak le (eddig), és nem is nagy terhelés alatt, mert CoD7-nél erőforrásigényesebb játék alatt meg nem fagyott le. Meg elején böngészés közben állt meg a rendszer.

Konfig:

Asus P8H61-M LX2

Intel® Core™ i5-2400 + Arctic Freezer 7 Pro Rev.2

HD5870 1Gb (GV-R587UD-1GD)

Kingmax 4Gb DDR3 1333

Chieftec 550W (2007)

WD 1,5Tb Caviar Green 64Mb

Seagate 320Gb (2007)

Win7 64 Ultimate van rajta, legújabb frissítésekkel, vírusmentes. Mi a hóhér baja lehet? :@@@@

2011. szept. 1. 19:05
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az a biztos ha info boltba viszed szerinrem !! mert nehogy baja legyen utánna és akk még nagyobb a kár!
2012. márc. 14. 20:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de azóta már megjavult. Leszedtem tört DriverScannert és Registrybootot, lefuttattam őket és azóta nem fagyott le egyszer sem. Úgyhogy minden bizonnyal driver-windows hiba volt
2012. márc. 15. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!