Lehetséges-e, hogy a hibás DVD író fizikai sérüléseket okoz a lemezen?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy normál esetben nincs surlódás, mert a lemez lebeg a lézer dióda felett. De ez az író már új korában rossz volt. Mire megtaláltam a garanciális szervízt, mégis csak magára talált, és nem vittem vissza, hanem használom 3 éve. Viszont láttam, hogy egyes - sokat játszott - DVD filmeken karcolás nyomok vannak, és nem is tudom végigjátszani azokat akármelyik software-rel. Ezek a karcolások egyébként károkat okoznak a tartalomnak is, vagy egy jó DVD lejátszó vagy egy asztali már meg sem érzi?2009. ápr. 19. 18:13
1/4 anonim válasza:
Sajnos előfordulhaz hogy fizikai sérülést okoz az író bár elég ritkán!
És nemtom miért de író és író között is van külömbség mig az egyik olvassa a másik nem!
Javaslom a plextor dvd írót!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2009. ápr. 20. 17:03
3/4 Ill Jani válasza:
Több esetben javítottam hasonló probléma miatt dvd lejátszókat. Általában a középső, lemezpörgető motor tengelyén lévő kónusz nozdúlt el lefelé egy durvább beavatkozás miatt /rosszul betett, vagy két lemezt egymásra tapadva/. Legtöbb esetben sikeres volt a javítás. De ezt a beavatkozást házilag csak akkor ajánlom, ha ismered a dvd olvasók lelkivilágát.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt a választ is köszönöm.
2009. ápr. 22. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!