VisionTek Radeon HD 3870 x2-es videó kártyám van, és hibás, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Újra telepítettem a drivert, frissítettem meg minden, de nem jó. Újra telepítettem a gépet, feltettem a drivert frissítettem meg minden, és ha elindítok egy játékot, 4-5 perc után megfagy a kép, kifeketedik, kidob az asztalra és kiírja hogy az illesztőprogram nem válaszolt, de sikeresen helyre állt, de mindig ezt csinálja ha játszani akarok. Mit tegyek?!?!?!? :/2011. szept. 8. 19:17
2/15 A kérdező kommentje:
Értelmes válaszokat, ha kérhetem.
2011. szept. 8. 19:27
3/15 anonim válasza:
Ati (amd) honlapjáról letöltoted a legujab drivert és azzal ilyen?
frisiteted a directx et is?
windowsod milyen?
4/15 A kérdező kommentje:
leszedtem az AMD VISION Engine Control Centert, azzal frissítette. A direct x-et nemtduom h hogy kell :D és 32bites win7-et használok
2011. szept. 8. 19:48
5/15 anonim válasza:
Ez tuning kartya? de jó régi is:s
ted fel a tuning programot és alits alapba mindent
aztán a ati beálitásoknál is lejeb vehetsz párat
ez alapvetöen driver probléma szokot leni
de haldokolhat is bene valami akár
nem melegszík túl? (uj hütö rá talán jó lene)
6/15 anonim válasza:
Hát ha az a vision valami az driver:d
én catalyst hivatalos drivert szoktam felteni
vagy ez egyedi gyártmányu csak a vision csinálta ezt? mindegy ha müködik meg ez kel directx et míndjárt linkelem web istaler kek
7/15 anonim válasza:
www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=35
8/15 A kérdező kommentje:
A Steam-ben van olyan hogy check for video driver updates, ott töltötte le
2011. szept. 8. 19:55
9/15 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy ez a verzió van a direct x-ből a gépen,szal valami más lesz :S
2011. szept. 8. 19:58
10/15 A kérdező kommentje:
2ventillátor hűt egy csomó rész hűtőbordát meg cső van bennük hűtő folyadékkal és forog mind 2 venti rendesen. :S
2011. szept. 8. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!