Van 2db 160-as SATÁS winyom. Be lehet tenni aZ 1-iket háttértárnak és ha igen akkor hogy?
Figyelt kérdés
Probáltam az 1-ik 160 asat betenni de nem ismerte fel beraktam elsönek azt a winyom amit nem ismert fel és szépen telepitette volna az xp-t rá de a háttérnek nem ismeri fel vagy is ottvan láttya de nem adja be mint adattárolo2011. szept. 1. 10:36
1/6 zsomkovacs válasza:
Próbáld az XP-set primary master-nek, a másikat primary slave-nek beállítani. Az optikai meghajtó mire van állítva? A BIOS látja mindkét lemezt?
2/6 P.O.C. válasza:
Sanszos a driver probléma is. Pontosan milyen típusú alaplapod van?
3/6 A kérdező kommentje:
MSI k9n
2011. szept. 1. 11:57
4/6 anonim válasza:
szerintem meg a probléma maga az öreg elavult XP. Ha satával akarsz dolgozni, válts 7-re.
5/6 P.O.C. válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
köszi válaszotokat
2011. szept. 1. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!