Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a 2GB RAM-os gépembe...

Ha a 2GB RAM-os gépembe beleteszek 2 db 2 GB-os RAM-ot, akkor igazából mi fog változni?

Figyelt kérdés

Van egy Apple alu MacBookom. Van benne 2 db 1 GB-os RAM, de kicsit turbózni akarom, mert olvastam, hogy így lehet. Mi lenne jobb a 4GB RAM-mal? Milyen RAM-ot vegyek? Ez ( [link] elméletileg jó bele.. de nincs valami olcsóbb, de mégis jó? Aztán ott a kérdés: mit csináljak a megmaradó 2 db 1 GB-ossal?

Köszönöm a segítséget!

2009. ápr. 19. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
szerintem előbb néz utána hogy egyéltalán kezel-e annyit a mac, meg egyformát vegyél bele.. anni hogy 2x gyorsabban végzi a géped a dolgát
2009. ápr. 19. 18:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, persze, hogy kezeli... 4GB-ig... de milyet vegyek bele??
2009. ápr. 19. 20:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz kétszer gyorsabb a gép. Ahol elég volt a 2GB memória, ott nem változik semmi. Ha valami azért lassul be, mert kevés neki a memória, az lesz gyorsabb semmi más.
2009. ápr. 19. 22:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Alaplaptól függ milyen kell bele, játékoknál videófelbontásnál sokat számít mennyi is van amugy a gép normális működéséhez elég 2gb is!
2009. ápr. 20. 15:24
 5/6 A kérdező kommentje:
Értem... Tehát ha virtuális gépeket futtatok, akkor pl hasznos, hogy több RAM-om legyen... Köszönöm!
2009. ápr. 20. 16:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Már látom h válaszoltak de énis leírom a véleményem:

1. A mac nagyon jó rendszer (ellentétben a vistával) 512mb-on is elfut jól.

2.Nem fog gyorsulni mert a többi alkatrész valószínüleg nem olyan erős mint ami kitudná használni (pl convertálásnál jól jönne egy quadnál de nekem 4gb rammal core 2 duo-valnem megy 1,65 fölé)

3. am meg ugrik a gari szoval ha utána viszed szervízba azt mondják h bocs ezt nem javítjik garisan mert szét szedted...

2009. ápr. 23. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!