Szerintetek jó gamer konfig ez? és hány évig számít jó gépnek majd játékok terén?
AMD Phenom II X4 955 BE 3.2GHz
Kingmax 4 GB 1333MHz DDR3
Gainward GTX275
Gigabyte GA-MA770T-UD3 Ultra Durable
CHIEFTEC CTG-500-80P 500W
A Videókártyát mindenképpen lecserélném.
Egy GTX 560 TI szerintem bőven elegendő lenne.
A videókártya már őskövületnek számít.
De ha veszel is egy jobbat, készülj fel rá hogy 1 vagy max másfél évig számíthat kb "jónak".
Játékokra nem lehet úgy gépet venni hogy megveszed és elvagy vele 4-5 évig... főleg nem olyan árban ahol te nézelődsz.
a vga...cserés...
és akkor jó lesz még egy 2 évig hd-ben...
további 4-5 évre butított graffal...
a buldozeres gyerek meg azt sem tudja mit beszél...
én is megrögzött amd-s vagyok, de valljuk be hogy az amd ezelőtti "nagy áttörései" sem számítottak áttörésnek...
leginkább parasztvakítás...
a phenom II 955 pedig jó proci lesz még egy jó ideig...főleg ár/teljesítmény arányban...
Kösz a válaszokat, hát igen a vga kártya nem egy mai db , de még nem hagyott cserben. 1024X768-as felbontásban játszott eddig a tesóm, én nem játszok rajta....Nekem bőven elég a gép zene hallgatásra, szörfölésre, képszerkesztésre stb.
Nemsokára kifog derülni, hogy hogyan bírja a strapát full hd-s felbontásban, ha meglesz a monitor. Vga kártyát , majd ha lesz pénz , akkor mondom majd a tesómnak, hogy cserélje le.
Nem fényezni akarom a processzort, de ár/érték arányban nagyon jó vétel, és szerintem nem gyenge processzor, ahogy itt valaki írta. Ezt is lehet húzni, nem csak az intel i5 2500k-s processzort. Nem mondom, hogy nem rossz, de nem az én pénztárcámhoz van szabva az intel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!